Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 30. joulukuuta 2022

Perez-Messi-Pelé-Haló-Ojaharju-Charrière-Papillon

 vanhat Parnassot -sarjan 12.

Vuosikerta 1970 takana - edessä 1971

Mike Perez: Lionel Messi
- Maailman paras jalkapalloilija

Niin pitäisi olla, mutta tuli force majeure 


Halo takana -
Messi kassissa
eli 'pieni valtiovierailu', kun matolle astelivat pari pientä arvovierasta, heidän laukunkantajansa sekä vahtikoira Haló. Ja kun laukku aukaistiin niin sieltähän ilmestyi MESSIas, mies, joka sysäsi kaiken maailman parnassot sun muut tyhmät luettavat syrjään HETI.

Nostettiin repusta ja etsittiin Hänen arvolleen sopiva kunniapaikka sängyn kulmasta, josta sitten on helppo otttaa kun ilta ehtii ja on lukutuokion aika. Siellä saa tehdä kunniaa vielä suuremmalleen, illansuussa menehtyneelle Pelélle.Univuoteella alkupaloiksi ennen Messiä selailtiin vähän 
näitä ja nuita:
Vaan missään nimessä EI näitä:


Tai jos niin lukekoon ukki noita kuvattomia tylsyyksien tylsyyksiä unettamisrituaalin jälkeen - mutta ei ääneen sittenkään.

No ukkihan lukea hutaisee, jotta Vanhat Parnassot-tarina jatkuisi, Parnasso 1 / 1971, vaan eipä löydäkään sieltä väsyneillä silmillään kuin yhden mielenkiintoisen eli Jorma Ojaharjun arvostelun perhoskirjasta, siitäpä Papillonista: Pelastuksen saarilta pelastunut. Henri Charrière: Vanki nimeltä Papillon. Otava 1970. 
Kokemusasiantuntijan arvovallalla Ojaharju paneutuu tehtävään:
 
"Papillon on kestävä ja kärsivällinen, täydellinen kaikessa mihin ryhtyy, esimerkiksi merimiestaidoissa, mikä ei kylläkään ole hänen pätevyysalueensa ulkopuolella, se minun Suomen sotalaivaston kunniakkaassa ja perinteistä niin rikkaassa putkassa lähes koko minulle säädetyn palvelusajan istuneena täytyy myöntää."

Parnasso-sarja
jatk.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12
Kirjavinkeissä

🏂 hiihdot 6 km 176 km/€ = 30 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti