Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 29. huhtikuuta 2021

Ensimmäinen kirja-arvostelu

Marinoidutaan nyt omissa liemissä oikein kutkulleen eli: palataan ihka ensimmäiseen Karjalaisen kirja-arvosteluun, josta viimeksi mainitsin, jotta Mukka
Piti kaivaa yo-lahjakirja hyllystä ja sieltäpä välistä löytyi novellikokoelma Lumen pelko siskon ja lanko-Laten piirtämine onnittelukuvineen sekä näköisensä viereltä arvostelu lahjasta. 
Harva se muuten lahjaansa julkisesti arvostelee! Nuori ponteva poika kyllä tohti...
 

Tässä kokonaisuudessaan:Kirjavinkeissä

4 kommenttia:

 1. Siellä on ollut niin varhaiskypsä nuori mies. Oletko kirjoittanut Karjalaiseen kaikki nämä vuodet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm

   sen ajan Miki L. :)

   Jonnekin -80-luvun puoleenväliin kirjoittelin nuita, sitten alko oikea elämä kun vaimon sain ja lapsia aloin lukea.
   Nyt taas joutaa höpisemään kun lapset lähti, onneksi vaimo jäi. Dd

   Poista
  2. Edellisessä kirjoituksessa sanoit, että et valinnut opiskellessa kirjallisuutta, koska halusit sen pysyvän selkeästi harrastuksena.
   Minulla on perusopinnot, lyhyt vuoden kurssi, hassun nimisestä aineesta "yleinen kirjallisuustiede ja estetiikka". Moni on nauranut tuon kurssin nimelle. Halusin jotain ylimääräistä ja valitsin tuon.

   Miki Liukkosen haastatteluohjelma 'Miki Liukkonen, sivullinen' on kiva, koska hän on niin kömpelö eikä pyri yhtään tuomaan itseään esiin vaan antaa haasteltavien puhua.

   Poista
  3. No en mie sitten Miki.
   Liukkoset on tallennettu, vaan ei vielä purettu.

   Estetiikassa mitään naurettavaa! ;)
   Kervis-pappi, maailmanmatkaaja, piti kasvatustieteisiin kuluvan estetiikkatestin ja antoi loppulauselman: - Sie sitä käyt kaiken esteettisin ehdoin.

   Mie otin suomen kielen kirjallisuuden sijasta. Vaikka prof Hannes Sihvo ois ollu kova sana. Lisäksi vielä toisen, hassumman kuin Sinä: Kansalaistaidon, joka oli tuolloin yhtenä oppiaineena peruskouluissa.

   Poista