Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 15. huhtikuuta 2021

Sun tonnis on täynnä!

Aurinkoinen aamupäivä on, paiste lämmittää jään pintaa saaren taakse rannan lumeen ulottumatta. Rannan tuntumassa pohjoisen puolella saaren poukamassa hyv' on hiihtäjäin hiihdellä, kaksin. Katsella järven selälle, odottaa joutsenparin kaartamista paikoilleen. Tarkkailla jälkiä jäänkapura lumessa, vilkuilla välillä metsänrajaan, ettei vaan sieltä kömpisi pesästään metsänomena kämmentä heristelemään mokomille kotirauhan rikkojille.  

Siis ihan oikeesti, kautta aikuisten ja lasten: uskomatonta, nicht zu glauben ja unbelievable plus otroligt päälle, jotta tämä kaikki ilo, riemu ja autuus ilmaista huvia on!

Vaan sitten tuli stoppi:

Yhenäkin yllättäen pysähtymän piti, kun gepsi piippas ja ilmoitti: 

- SUN TONNIS ON TÄYNNÄ!


                                       hiihdot 20 km/ 1000 km/€ 147 h

Kirjavinkeissä tänään:

6 kommenttia:

 1. Jännitin, jotta jaksaako se loppuun, mutta eikös vain. Hieno suoritus, taputuksia seisaalleen nousten.

  Alakaa kesän kitukausi, pitänöönkö viimmen vesisukset hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   otan vastaan suosionosoituksenne seisaalleen nousten.

   Entä rullasukset tahi pyörätuoli?

   Poista
  2. Kyllähän ne rullasukset tahi pyörätuoli, mutta eppäilen, jotta toimivatko järvellä.

   Poista
 2. Täytyy kyllä tunnustaa, että minulla on 1000 kg:n painoon matkaa vielä aika lailla, mutta pää on muutoin saatu auki, monessakin mielessä. https://piksu.net/index.php/2021/04/15/maineella-ei-ole-mitaan-valia/

  Olen nyt virallisesti J.V. Vahe. Ennen kuin Hikkaj liikaa ylpistyy, toisen etunimen Vesa antoi aikoinaan Oiva Tuominen, suunnilleen viimeinen täyspäinen pappi Raumalla, siis tämä ns. jääkiekkopappi, joka ilmaisu on vain huono osatotuus miehestä.

  T. Juha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jvvon

   vaan taksitonninne on jo täynnä, arvelen.

   Kävinkin sivuillanne, nyt on pakko lukea muidenkin sijoittajien juttuja, kun linkitykseni 'Vahe / sijoitus' tuolla yläoikealla paljastaa kaiken. Ei ne muut yllä terävyyteesi. Niille vois esittää niitä apukouluarvoituksiani, joille hymähtelit ja minä hymähtelyillesi.
   Suosittelen tuota Nanosta, niin pääset lähemmäksi mensalaisuutta: http://nanonen.blogspot.com/

   Poista
  2. Ei ne muut yllä terävyyteesi." Älä naarata, minä olen laiska ja varsinainen mielenkiinto historiassa. Eräät muut ne vasta teräviä ovat, mutta jutut aukeavat huonosti, enkä tarkoita tekniikkaa. Tarinan mukaan oikiksen proffa teki lakiesityksen, kysyttiin, mitä teksti tarkoittaa ja proffa vastasi: en enää ymmärrä, jos ymmärsin kirjoittaessanikaan.

   Kevättä!

   T. Juha

   Poista