Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

tiistai 6. huhtikuuta 2021

Paljastamatonta pintaa Seiskassa!

 Jo on aikoihin eletty!

Toisto siis eilisestä

Seiskan uutiskirjeen Suosituimmissa vain näin kuiva luettelo:


Sortin sakkia. Eivätpä oo tv-uutisissa riesaksi asti vilahellu, ei ees Kympin. 

Kaks Karvis-naista tosin käväisi viikolla unessa, oisko ollu toinen just tuo. Se uni kun näytti tv-tietovisailun, johon olin hoopo osallistunu. Kanssakilpailija oli joku kummajainen jo päälle päin, nimestä puhumattakaan, joku Vilu-Mirkku-Marjaana Koukku-Kiharainen-Präts. Nuor tyttö ja kolomasko vakisuhe jo menossa nimistä piätellen, eikä kummaselta näytä tuon viimesenkää suhteen suhteen!
 
Unijuontaja Umpi Pimiän kysymys kuului: Mitä tiedät näistä kuvan Karvisista? Toinen on Shirly ja toinen Michelle. Kakista kaikki tietosi ulos.

Vastaukseni oli aika lyhyt ja vähäpätöinen:
 "Toinen voip olla missukka ja toinen ON jääkiekkoilija. Miselle ei oo missi vaan on Suomen maajoukkueen jääkiekkoilija, joka ei puhu suomea. Shirly on sitten se missi, Miss Suomi. Varsinainen naistitteli! jos saan tasa-arvottaa."
Kanssakilpailija, se Vilu-Mirkku-Marjaana Koukku-Kiharainen-Präts voitti. Tämä kun osasi luetella lorotella missistä ummet ja lammet ja lätkänpelaajasta vielä enemmän. Eli VMMKKP oli jäätävän huikee. Kertakaikkiaan.
Mitä se voitti, se jäi unessa epäseleväksi.

hiihdot 14 km/ 874 km/€ 132 h

Kirjavinkeissä

5 kommenttia:

 1. Unihommiksi männöö, mieli paljasta pintaa. Näkis ees unijuontaja Umpi Pimiän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   viime yönä Umpi Pimiä johdatti miut tämän uuven Turun piispan Mari Leppäsen luokse ja siinä tutkailtiin yhessä lopulta Hesarin juttua hänestä. Ei ollu tietonen koko jutusta Mari. Kehuin jotta hyvä juttu. Vaan sitten kun ruvettiin tutkailemaan niin nyrpisti nenäänsä ja aikansa kakottuaan sano jotta huonosti on toimittaja ymmärtänyt hänen sanomansa.
   Kyselin että onko tosiaan tuo Hesarin potkittu päätoimittaja Pentikäinen siun veli. Nyökkäs ja alko selittäää toisestakin menestyneestä veljestä.
   Se selevity jäi kesken kun Umpi Pimiä ilmesty ja riuhtas piuhat poikki ja päätti unikuvat yhenäkin.

   Poista
 2. Kiitän Hikkaj:ta ed. merkinnästä ja tilasin SK:n kirjeen. Kaadan kuitenkin kylmää vettä, pari kertaa ne lukee ja sitten laitan ne roskisautomaattiin, infoa on liikaa.

  Kemppinen on (keskivaiheilla) asiassa. Suojeluskunnat yms. piilottivat rahaa vallan hitosti, oikeastaan aseitakin, joita ei koskaan löydetty. Kommareissa oli yksi hyvä puoli: tyhmyys http://kemppinen.blogspot.com/2021/04/ei-tarvita.html

  Lisäksi ilmoitan, etten ole edelleenkään kuollut. Ingengöörit väsäävät uutta saittia. Perästä kuuluu jne.

  T. Juha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jvon

   Turun uusi piispa siunannee isänmaalle tärkeät instituutiot, Suojeluskunnankin jälkikäteen... ks. uusin uneni Marista...turha marista.
   Lukkarisen Asekätkentä-kirja, Otava1992, on yhä kesken, mutta vielä jossain vaiheessa perästä paukkuu. (Setänikin oli aikoinaan juonessa mukana ja kuulusteluissa sittemmin)

   Paitsi blogisi hävisi samoina päivinä www.Lukulamppu.fi -sivusto; ei liene kuitenkaan yhteydessä.

   Poista
  2. Armeijan asekätkentä, mikä paljastui (Lukkarinen) oli pieniä kuin silakat joulukaloiksi (ehkä ihan pientä liioittelua minulta...)

   T. JV

   Poista