Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 18. huhtikuuta 2013

Ilman kuninkaita

Orpo olo 50 'kuninkaan' jäljiltä, joten otetaanpa kerta vielä kiellon päälle. Eli luen Hulluja juttuja, joka on koonta Mielenterveyden Keskusliiton järjestämän vitsikilpailun sadosta kymmenen vuoden takaa, osin totta osin satua.
Niin voimme pysyä kuninkaassa.

Näyttelijä Martti Kuningas oli silloin tällöin hoidossa Kellokoskella. Kerran hän tuli jälleen hoitoon omin jaloin, soitteli ovikelloa ja esittäytyi:

- Kuningas.
Hoitaja ei tunnistanut pyrkijää ja tokaisi:
- Ja minä olen Tasavallan Presidentti.

**************

7,5 km sauvakävelyä vie tunnin. Naurettavan näköistä, mutta huomattavasti monipuolisempaa kuin pelkkä kävely, koko keho saa toimintoa, mielestä puhumattakaan. Saattaa näyttää samalta kuin sen yhden pähkähullun hiihto heinäkuussa hoitolan pihalla, jonka vierellä oli keuhkotautiparantola. Kävivät keskustelun:
- Hullu sun täytyy olla kun hiekalla hiihdät!
- Ne hiihtää joilla on terveet keuhkot! kuului kuittaus.

Aurinkoa ja kovaa tuulta, järven jäät puolimetriset.
Karhua odottelemme pieni pelko takaraivolla ja persiessä, josko se olisi herännyt ja taas näyttäytyisi, ja jos niin toivottavasti etempää kuin viime kesänä.
Sen verran lunta vielä maastossa että eiköhän tuo nuku vielä.
1h/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti