Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 5. kesäkuuta 2023

Atenan aika

 pelkkää priimaa syksyssä 2023 

Kirjakatalogit syksy 2023
1. readme
2. Kosmos
4. Like 
5. Atena
6. Bazar
 7. Teos
Atena

Onpa vaikea valita hyvistä 5.

1.  Vuosi keskiajan Suomessa
täytyy olla tuhannesti mielenkiintoisempi kuin vuosi raittiina baarikaapitta, luulemma: tuolloin ei lennelty töihin pitkin maita ja mantuja, ei tapettu aikaa lentoaseman loungessa eikä hiihdelty Lapissa monotansseissa, eikä---
On muuttunut maailmanmeno on!

2.  Muurin takana
Berliinissä on jotain taikaa kun omat lukukokemukset niin usein sinnepäin viittaavat, jos ei Berliiniin, niin Saksaan ainakin Grassiin, Hesseen, Bölliin mm.
Ja juostiinkinhan siellä yks mara. 💞


3.  Historian rakastavaiset
Rakastavatko suurimmeiset syvemmin kuin me muut tallukat. selvinnee kunhan Napoleonit ja Dianat ovat syvemmin hanskassa kirjan jälkeen. Jostain kumman syystä kiinnostaa.

4.  Rouva diktaattori
Kas, kas taas ollaan diktaattorien kotona - ja ihan innolla odottamassa. Mites ne joskus lukemani näistä hurjista hyväkkäistä sanoivatkaan kirjassa Diktaattorien naiset - löytyisikö taas uutta tuhlaavaisuutta, kenkä-Imeldaa sun muita örveltäjiä? 

5.  Eliittiseuralainen
Tässä luettelon ainoa kirja, jonka tekijän kuva ei näkyvillä. Tekijän salanimi sentään mainittu: Enni Levi. Olisikohan jotain salattavaa vielä jäänyt, vaikka lie vaatteetkin päältä riisuttu?

Enempi tietopuolelta, vaikkeikaan aivan tiedepuolelta, haravoin tällä kertaa,
Jymäkkä kirjapaketti tarjolla atenalaisilla. 👍
Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti