Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 21. kesäkuuta 2023

Oisko jo aika

 Alumnilta jääneet kolumnit vähiin muiden kiireiden alle.

Joten lie aika verestellä ja vilautella viisaampaakin puoltaan ja katsastaa, mitä ne oikein nykyisin siellä yliopistolla puuhaavat vaikka täten: 
Itä-Suomen yliopisto / Uutiskirje 5 / 2023

Ja osoittaa oppineisuutensa:  Että kouluja sitä on käyty! Öhöm ja höm 😹 
🏛
 • Yliopisto on pienentänyt hiilijalanjälkeään ja menestynyt kansainvälisessä kestävän kehityksen vaikuttavuusrankingissa. Että silleen sekin!
 • Rauduskoivuissa on erojakin jos samaakin pohjoisen ja etelän puissa.
 • Rasvainen kala parantaa solukalvojen juoksevuutta.
 • I-S-yliopisto koetaan psykologisesti turvalliseksi. Niinhän mekin silloin kun meitä opiskelijoita oli muutama satukka!
Uusimpia professoreja esittelyssä:
mm. 

Kati Launis, kirjallisuuden professori, kiinnostaa, tietysti, eniten. Hanneshan se oli silloin, Sihvo, jota junallekin piti kuskailla, etelään oli meno hänellä usein. Kiltisti istui Vivan kyydissä tohtori. Olivat ne silloin samanlaisia kavereita kun opiskelijatoverit, nuo vähäiset paljonlukeneet viisaat, yhtenä meistä: vähä, ettei siinä samalla suullista tenttiä suoritettu Siltakatua pitkin ajellessamme.
Sama kaiku kai se askelten lie nytkin?

Entäs sitten 
tämä: 
mitä jos vielä EMBA-opiskeluun tarrautuisi kirjeen sisällön yllyttämänä ottamaan työelämän uusimmat trendit haltuun, ainakin luupin alle tarkasteluun. Vaikka tuskin tuosta enää henkilökohtaista hyötyä liiemmin liikenisi omissa puutarhapuuhissa ja halkoja hakatessa, sormet mullassa ja kirves kädessä koivun katveessa. 
Mää tiijjä! [= mene ja tiedä]

Virkistipä tämä keikka kummasti kuitenkin akateemisia taitojaan verestellessä. 😀

 Vimeossa 
Akateeminen VarttiKirjavinkeissä tänään
Meg-John Barker & Jules Scheele: Queer - sarjakuvajohdanto

2 kommenttia:

 1. Hiilijalanjälki pienenisi, kun yo:ista otettaisiin puolet pois.

  Välit ovat olleet siellä toverilliset, täällä Åbossa Hannun isä Matti Lauerma kehui lausunnossaan sivulavini maasta taivaaseen, mutta teititteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jvon

   ne oli niitä aataminaikoja (jkr toki) kun teikäläinen 'laventeli'. ;)

   Poista