Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

keskiviikko 1. elokuuta 2018

Herttileijaa miten aika rientää!

👍👎 Kaksoiskansalaisuus. Kummallisuus. Urheilussa saa edustaa ainoastaan toista maata isoissa kisoissa, mutta kummankin maan mestaruuden voi voittaa. Äänestää voi sekä Niinistöä että Trumpia, tai peräti Putinia jos on RUS! Enp oo ikinä oikein ymmärtänt.

Miksenpä minäkin pelaisi sitten kaksilla korteilla, ristiin kirjoitan tänne blogipottaan ja tuonne Kittyyn. (ja asiallisimmat sitten vielä Kirjavinkkeihin) Kaksoisblogilaisuus siis. (tai kolmois!) Toisaalla toista yleistä hölisten, täällä vähän niin kuin kiikkustuolissa intiimimmin omia höpisten, enemmän omimmillaan: niinku meiner Meinung nach.

Nytkin helteiden uuvuttamana valokuva-albumiasteelle vajonneena verestelen milloin missäkin näkyvässä paikassa esiin pulpahtavia oppilaita. Täällä niin tosissani ja vakavissani kuin osaan, tuolla leukaillen.

Muusikoiksi ovat ryhtyneet ainakin nämä kolme kivaa:
Ihana mansikkahattu Aino viimeisimmästä koulusta, sieltä Ilomäen, ja nuo kaksi putin poikaa ensimmäisestä koulusta, sieltä RajanpinnanHannu ja Tuomas. Mukava noita on seurailla kun jo polvenkorkuisista on heitä tiiraillut ja siinä sivussa aikoinaan heitä ihmisiksi yrittänyt kasvatella milloin räyhäten, milloin canella ja porkkanalla, joskus jopa jätskillä houkutellen.

Aino ja kannel, Canella kitara ja kitarisat, Tuomas ei liiemmin esittelyjä kaipaa, koska koko maailma hyppysissä.

Vaan veikeitä nuo olivat alaluokilla, omatoimisia etenkin. Ilimankos!
Pelkkää hyvää sanottavaa opella heistä - minkä lie nurkumista toisinpäin. Mutta niinhän se on jotta kasvatus tekee kippeetä - puolin ja toisin. 👍👎👍


KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

5 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus. Minulla oli parhaaseen aikaan 14 blogin rypäs, jota suvereenisti hoitelin, kunnes hoitava terapeutti pisti bi-polaarisen taudinkuvan testeihin.

  Onnistuin nuorta tyttö-psykologia naurattamaan siinä määrin, että hän antoi puhtaat paperit. Niihin papereihin ei uskonut vaimo, ei oma psykologi, eikä juuri kukaan.

  Kolme alustaa on oikein hyvä. Kuusikin välttää, mutta jos hankkii itselle enemmän sivupersoonia, saa olla tarkkana. Muuten sitä teitittelee itseään vessaan mennessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilley

   kyllä kahdessakin ohjastamista eli tammeamista, ettei nyt ihan villinä virtais!

   Poista
 2. Ilmoja pidellyt. Mites siellä on jakseltu, voit vastata meilinäkin. Ei täällä ihmeempiä, mutta Kemppisellä on ollut rytmihäiriöitä. Turkukin on sitten saanut julkisuutta https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808012201107141_u0.shtml

  JV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkistä: helle sekoittaa päästä senkin vähän järjen, mitä siellä toivottavasti edes joskus on ollut.

   Poista
  2. jv

   ja vastahan ne joku yö sitten siellä taas puukottelivat!
   Semmosta se on siellä villillä lännellä, vaikka siellä arkkipiispa ja joulurauha! :(

   Poista