Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 1. syyskuuta 2020

Siis aivan uskomatonta!

 Projekti Lönnrot

 Siis 2330 mielenkiintoista kirjaa ilmaiseksi luettavina!
Kuulkaapa mokomaa!

Löytyy Dostojevskin Rikosta ja rangaistusta, Canthia, Dumasia, Flaubertia, Gogolin Kuolleita sieluja, Ivaloa, Järnefeltiä, Kilven Alastaloa, Nietzscheä, Lehtosta ...

Pakko jatkaa huutomerkein, hei: Uskomatonta!

Eipä tartte enää lukupulasta kärsiä, kirjastoissa koluta kun menee suorinta tietä tänne ja lukee mieleisiään: http://www.lonnrot.net/

Tämäkin maanmainio ilmaispalvelupalvelu meillä suomenkielisillä käytössä maksuttoman opetuksen, terveydenhoidon ynnä muiden hyvin- ja pahoinvointipalvelujen lisäksi! (otettakoon toki huomioon Kalle Isokallion vastalause)
 
Ja vielä eikun valitetaan!

Tänään muuten voi verrata nykymenoa entisaikaan, jolloin marineita ei vielä ollut paapomassa, klo 13 suorana ykköseltä - taikka jo nyt Areenasta!



ps entä jos lukemnen ei kiinnosta: Kirjasampo



2 kommenttia:

  1. Sieltähän se minäkin Alastalon salia aloin tavailla, vaan aika pian sitten ostin eekirjana, kun kohdan löytäminen oli helpohkoa.
    Se alkaa muuten olla taputeltu. Satakunta sivua jäljellä. Väittävät pitkäveteiseksi ja vaikealukuiseksi, mutta vielä mitä! Paljon hankalampi luettava oli Jessikka Aron Putinin trollit.
    Tässä vajaan sadan sivun vajeella tohdin kyllä nostaa kirjan eittämättömäksi päähenkilöksi Petter Pihlmanin, Pukkilan, jonka sydänalankorvennukset ja ulostulot ovat nautittavaa luettavaa. Ja se, kuinka joku aina lempeästi söhäisee takaisin, niinkuin Härkäniemi siellä alkupuolella, kunhan on saanut sen huolellisesti valitsemansa piipun sytytettyä...

    Kyllä, kirjastolaitos kaikkinensa on tehnyt maastamme sivistysmaan. Vähänhän se on rapautumaan päin, mutta onneksi tuo projekti Lönnrot vähän paikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ej

      seuraavaksi sitten tuolta Kirkolle: http://www.lonnrot.net/etext.html#Kilpi

      Alastalolla turhaan pelottelevat: muka vaikiaa! Kun malttaa hiljallensa edetä, kuten ukot salissa, niin johan huvittaa.

      Tää Lönnrot projekti sietäs isompaakin rummutusta, katveeseen on jäänyt - ja mikä aarre!
      Kieltämättä vaatisi uuden sukupolven jotta tietokoneelta luku maistuisi samalta kuin kirjojen sivuilta.

      Nythän se kirjastolaitos yrittää sivistää myös toisel' tappaa: lainaa kaiken maailman talous-/vapaa-ajan värkkejä.

      Poista