Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 19. syyskuuta 2020

4 x Laura

Kiinnostavat Laurat

I Laura

Petrarca kirjoitti sonettinsa rakastetulleen; mikäpä kaunista tekstiä lukiessa.

II Laura

Voutilainen laulaa sydänjuuriaan myöten kaikki pelissä; mikäpä eläytymistä katsellessa kuunnellessa.

III Laura

Huhtasaari, poliitikko, europarlamentaarikko intohimolla mukana; vähänkö empien pitkin hampain kirjan tekstiin tartun = Muurinen/Ståhle: Missä Laura, siellä ongelma.

  • Kun Soinikaan ei tohdi oikein 'harjata': "Lauralla on kummallinen geeni. --- Laura sanoi, että minähän kirjoitan, mitä minä haluan."
  • Ja Sampostahan ei ollut harjaajaksi nuivia puhutellessaan. Näin kuvailee eräs tilannetta läheltä seurannut: - Kun ne ihmiset tulivat ulos sieltä, ne näyttivät pieniltä koulupojilta, jotka tulevat rehtorinkansliasta ulos  Naama punaisena ja katse lattiassa. Huhtasaari oli erilainen. Hän ei taipunut.

IV Laura
Ingalls
Paras Laura. 
Laura Ingalls (1867-1957), kirjailija joka kirjoitti elämästään Pieni talo -kirjasarjan lapsilukijoille (opettaja kun oli?). Sarjasta on suomennettu kymmenkunta teosta. Tai oikeastaan se tyttönen, joka esittää Lauraa, Melissa Gilbert, sarjassa Pieni talo preerialla, johon puolestamme olemme pitkin koronakevättä ja koronakesää ja alkanutta syksyä antaumuksella paneutuneet ja väliin jääneitä tallentaneet tulevien koronapäivien varalle.
Herttaista kaiken kaikkiaan, hyvän mielen antavaa, vastakkaista koronauutisille.

PS Mitä näyttelijöiden omassa elämässään kävi? 
Ks. IS


Kirjavinkeissä tänään: Maitoa ja alkoholia

KIRJA-ARVOSTELUT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti