Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Joskus matittaa ja tepottaa

Ei tässä yksin korkekulttuurissa eletä Dantejen ja Dostojevskien kanssa.
Välillä kunnolla matittaa ja tepottaa ynnä käytättää lätkämatsissa ja katollekin kiipeyttää ihan vierailla paikkakunnilla siskon mökin katon paikkuissa sun muissa sukuselvitystötterönhauissa.

Eikä ollut mitään kaakatusta Matin & Tepon laulanta. Mikä Meno! Mikä Veto! Mikä Lento! Pian seitenkymppisiltä satiirikkovellosilta.
 
- Vaikkei aivan kilometrin päähän ääni kannakaan niinkuin velipoika-Sepolla täällä kesällä käydessään - niin kuin Teppo spiikkasi.

No minkä sille mahtaa: eivät kaikki voi ymmärtää heitä, eivätkä voi tulla rajan taa kireitä ajatuksiaan löysyttämään. ;)

Entäs tänne kypäräporukoihin eri tasoille; viimeksi Pietarissa KHL:ää, tällä reissulla Talvisalon jäähallissa Mestistä - yhtä rähinäähän se, taso kuin taso, mutta myös peli-iloa sekä taitoa. Ja vaikka kuinka kultapossu päätä koristelisi niin ei auta: Jäähyboxiin! Jäähyboxiin käy!


Kun miettii että miksi, niin LIVE se on.
Siinä on se jokin! Livenä mitä tahansa, vaikka balettia kele!

Semmoista tasapainoiluahan tämä: näiden kulttuurien välillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti