Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 28. lokakuuta 2016

Se siitä

hiihtokausi avattu: 5 km/€
eilen

 
Tänään teki jo tepposet!


Se siitä tienuusta!
- eikun
monot uunille.

6 kommenttia:

 1. Oiskohan aiheellista suunnitella latusen muovittamista. Pääsis parempiin tienesteihin. Niin se hyppyriväkikin tekee.

  VastaaPoista
 2. Nukuin hyvin yön yli ja katso: suunnitelma muoviladusta oli kirkkaana mielessä. Liekö alitajunta töitä tehnynnä.

  Se vuatis muovilumen, joka ois vastaus ilmaston muutokseen ja kestäs isoisoisältä pojanpojanpojalle, kun kerran latupohjalle levittää. Sitten maatus humukseksi, jossa vois kasvattaa luomuperunoita.

  muovilumi luistaisi ja pitäisi paremmin kuin tavallinen. Hiihtoharrastus leviäisi sinnekin, missä ei oo ennen lunta nähty. Kenialaiset ois kohta mualiman parraita. Kehittäjäkemisti sais nooppelin. Riäkkylässä järjestettäs juhannuksena kansanhiihto- ja kansanmussiikkifestivaalit...

  Muuan suksitehas kai yritteli jo vuosikymmeniä sitten jotain tällaista, mutta jäi puolitiehen. Levittivät pururadalle muovisuksijätettä, joka ois pitänyt viijjä ongelmajätelaitokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ

   miten ois pumpullaut? Ois jo valamis tavara olemassa eikä koskis jos kuatus!

   Toisaalta muovilatu ois ikuinen, ja jos pelekän perinteisen uran vetäs niin ei tulis kalliiksi ja saatas latuverkosto koko maan kattavaksi.
   Sillä vois sitten korvata hupenevan asiointi-/joukkoliikenteen. Valtio antas kaikkien käyttöön sukset sauvat ja mäystimet.

   Mitä mainihteemas sukstehtaaseen tulee, niin eikös ne värjänneet millon punaseks millon keltaseks sen alapuolisen järven riippuen kunkin vuojen suksien väreistä... Ei Hartsi enää moiseen sorru.

   Poista
 3. Kyllä ruostumattomasta teräksrstä tulloo paras latunen ainae perinteiselle. Luistoo parantammaan teräketjuöljysäiliöt suksiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kavi

   eläkä unoha huulrasvoo!

   Poista
  2. Teräs ois muuten hyvä, mutta kannattaa huonosti. Vrt. VR.

   Poista