Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 20. lokakuuta 2016

On pitänyt vaieta

Vakoojia siellä vakoojia täällä. Sepäs sattui:

Siellä
Martta Koskinen tuomittiin moisesta hommasta kuolemaan; hän jäi toistaiseksi viimeiseksi teloitetuksi naiseksi Suomessa päivämäärällä 28.9.1943.

Täällä.
tutkimukset ovat vasta käynnistymässä. Päivämäärällä 19.10.2016 on tullut maili sähköpostiin, missä syyllistetään tämä läppäri  haittaliikenteestä /vakoiluohjelmasta  tai jotain :

Kooste verkkonne tietoturvaloukkauksista (kpo.fi)
ja (k)oodeja perään
INC0057399 - ISU0014788 : [FICORA #950620]
Elämme kriittisiä aikoja, odotamme tuomiota, joka tosin rajuudessaan näyttäisi olevan lievimmiltä laidoilta, ainakin mailipelokkeen ja uhkauksen mukaan: 
'Hei,
Alla olevan Ficora ilmoituksen mukaan teidän liittymästänne lähtee haittaliikennettä. Liittymän takana olevat laitteet tulisi puhdistaa haittaohjelmista. Jos haittaliikenne jatkuu liittymä joudutaan sulkemaan.  -Kaisanet tekninentuki'
Tukipa hyvinkin.
Voi siis tulla muitakin puhdistuksia kuin tämä kuvan näyttämä läppäripuhdistus, jonka pöksyt tutisten peloissani välittömästi suoritin jottei potunpito lakkaisi toptykkänään. Aikaa puuhaan, kuvaruudun kertomankin mukaan, kului 4 tuntia 41 min ja 11 sekuntia - on se nopeaa tämä tietokoneaika! (siivooja olisi pyyhkäissy homman kondikseen ohimennessään, kukaties?)
Jäädäänpä odottamaan seuraavaa koputusta oveen tai koneelle.
Hûvasti! tai nägemiseni miel.
____________
ps
tosin saattaahan olla että tämä blogipottaus on sitä mainittua haittaliikennettä - sitä ihteesä.

9 kommenttia:

 1. Yhä merkillisemmäksi käy... Iltiksen nettisivuilla tänä aamuna videot pysyivät mustina. Päälle tuli ilmoitus että minun browseriani ei tueta (!) ja piti näpsäyttää uuden hankkimiseksi. Iltapäivällä tuo ilmoitus oli jo poistunut. Verkkomato liikkeellä...

  VastaaPoista
 2. Elähän mittään. Bittiparatiisin seutuvilla aloittivat Sonera ja DNA loppukesästä yhteistyön, jonka tuloksena tuli mainos uusista huippunopeista mokkulayhteyksistä paikkakunnalla. Saman tien häipyi meikäläiseltä kohtuullisesti pelittänyt 4G-yhteys. Blogijuttuihin saa nykyään kuvia niin hitaasti, että laittelen niitä vain, kun henkinen hätä on suuri. Pari kertaa soittelimme tapahtuneesta, mutta mitään ei oo perästä kuulunut, ei ees huojennuksia laskuihin. Suht hyvin pelannut kännykkäyhteyskin heikkeni lähes olemattomiin. Terveyskeskukseen on varminta kävellä kaheksan kilometriä, jotta saa yhteyven. Tämä kaikki kuulun Kitteen pontikkakaupungin kupeella.

  VastaaPoista
 3. Välliin näkkyy hikkaj käyvän lokia lukemassa Niemisestä ja välliin Rasivuaralta. Vakkoojien pelostako sitä eestakasin rumpataan? Onhan se hyvä nuin itäseuvulla olla tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kavi

   kukahan?
   kohan ei ite tapetoija???

   Ja Voksi, sir senkun vaikenee!

   ps
   kumma vekotin tää vekotin!
   Mihin johtanee: toivottavasti ei Martan kohtaloon.

   Poista
 4. KR/EJ

  hyvä! että ongelmia muillakin! ;)

  Saas nähä mihin tämä tekninen aikakausi meijjät vanhanaikaiset nykyeläjät johdattaa...taa.taa ...taa...

  Kynänvarteen?

  VastaaPoista
 5. Hyvä verkkohyökkäysväki

  Sitä on pieni ihminen uinut niin sameisiin vesiin, ettei ennää tiijjä onko rypisteltävä nuotassa vaiko peräti troolissa.
  Vai Urpilaisen verkkosukissa !!

  Kaikkeen ei pidä uskoa, mitä tämä nykyajan Kultaisen Vasikan ja Tuomiopäiväkoneen kimera silmäimme eteen lykkääpi.
  Valhe on Totuus !

  Meikäläisen roskapostiin tulee joka päivä satakunta mitä ihmeellisintä spammiviestiä, osa näyttää jopa itseltäni tulevan ! Luvataan ummet ja lammet. Ja välleen uhataan hirveyksillä, ellei tottele !
  Kaikki oon spammit poistanut sitä mukaa.

  Joku "tiina" se ilmottaa tämän tästä, että sähköpostini on suljettu. Mutta roskakoriin klikkaamallapa häviää tämä spammi-tiinakin aina muutamaksi päiväksi.
  Korin tyhjennän tietysti aina lopuksi.

  Kansallinen sairaskertomusarkisto eli Kanta-palvelu oli männä viikolla massiivisen palvelunestohyökkäyksen vuoksi useina päivinä jumissa. Samalla pysähtyi sähköisen reseptinkin liikenne.
  Tällä viikolla oli sitten sähköreseptissä ihan "normaali" käyttöhäiriö.

  Kynänvarteen usuttaa hikkaj tarttumaan, kun kybermaailma käy liian päälletunkevaksi.
  Mutku. Lääkäreiltä kielletään kynät lopullisesti uuden vuoden aattona, ja sähköresepti muuttuu ainoaksi lailliseksi 1.1.2017.

  Saapa nähä kuinka moni kuukahtaa toimintakatkoksen uhrina :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   teillä liäkäreillä nyt käsillä samankaltanen turhanpäivänen ja tyhjästä nyhjästy tyttö/poika-probleemi kuin meillä opeilla - jos oltas töissä. ;)

   Poista
 6. 1943! Uskomatonta! En todellakaan tiennyt tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mp
   jatkosodassa Suomessa teloitettiin > 500 ihmistä, omia vajaat sata, joista Martta ainoana naisena.

   Poista