Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 24. lokakuuta 2016

Tuplana

Aina on naurattanut kollegojen käyttämä nimi kaksiopettajaisesta kyläkoulusta, missä pariskunta opetustointansa luonnon keskellä harjoittaa: kaksinmaattava koulu.

Tuskin sukupuolielämään nimi viittaa: opettajapariskunta nyt semmoista - pois se meistä!
Olisiko pikemminkin viittaus sen aikaiseen sänkymallistoon: levitettävään puuseslonkiin tahi rautahetekaan. Nythän nuo mainiot kaksiopettajaiset koulut ovat pian muisto vain siinä missä hetekat ja seslongitkin.

Tuli vaan mieleen tuommoinen tupla, kun postilaatikosta löytyi samana päivänä kirja ja lehti. Ja varsinkin kun kirjan kirjoittaja on sukupuolisella tuplalla, Kahdella vaimolla, täpöllä elämöinyt ellei peräti elänyt mies.

Samassa postissa tuli siis kirja, jonka on kirjoittanut kirjailija ja nyt myös tohtori, ja lehti, jossa on kirjoitus naisesta, joka on tohtori ja nyt myös kirjailija. Ja nämä ovat toistensa kanssa naimisissa ihan oikeasti.
Kiehtovaa ja kietouttavaa.

Eipä mahda siinä perheessä jäädä älyltä aikaa käväistä vaikka Mattia ja Teppoa kuuntelemassa taikka istua parituntista kylmässä jäähallissa mestiksen parissa.

No eilen puhuinkin toisesta, ehkä huomenna tästä toisesta:

6 kommenttia:

 1. Matille näyttää sukkeutuvan Helemin kanssa loistoelämä.

  http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/102888-ita-suomen-yliopiston-tutkijalle-jattipotti-lahes-19-miljoonan-euron-apuraha

  Pari tuommosta vaimoa, niin vot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   Helemi yhellä, toisella vuan Lempi. ;)

   Poista
  2. Mutta eikös se Lempi ole vähän niinku... Asiahan ei toki minulle... Mutta...

   Poista
  3. kavi
   elä unoha jotta eletään modernismissa! ;)

   Modernismista ja tabuista ja tabujen rikkomisista muuten on MM:n yo. kirjassa, joka on väitöskirjan kansalaisversio, kyse.

   Poista
 2. Sissi on raivoissaan mustasukkasuuvesta

  http://erkkijormanainen.blogspot.fi/2015/11/sissin-seikkailut.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   tyynnyttele, tyynnyttele - talavi tulloo ja enimmät kahenkeskiset säpinät viilennöö, kun Lempi muuttaa asumuksesa uuni piäle.

   Poista