Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

lauantai 18. toukokuuta 2013

Pesistä, keihästä ja lätkää

Urheilullinen viikonloppu on alkanut.

Super Jymy Roope Korhonen


Eilen Superpesistä paikanpäältä: Rantakentällä Kitee-Sotkamo.
Liput inhimillisen hintaiset, 12 € - eläkeläiseltä kymppi.

Eipä siinä Kiteen pojilla jakoja ollut kun Sotkamon ZKA jyräsi 2-0 (5-0, 6-1) voiton. KiPalta puuttui lukkari Laakso ja jokeri Laukkanen sutaisi eka ottelun alta lipan. Kun taas Jymyllä oli muuan Mahtava Mies, tämäpä Korhosen Roope mailanvarressa: 1+5 eli kunnarin ja 5 juoksua lyödä rallatteli. Ihan taputtaa piti vaikka vierasjoukkueessa pelasikin.

Kiteen joukkueessa se on mainio asia, että lähes kaikki pojat ovat oikeasti kiteeläisiä ja paikkakunnan omia poikia, niin kuin Jymyn miehet kainuulaisia, mitä nyt nämä Rautiaisen-velloset Tohmajärveltä. Joensuussa asiat ovat toisin - tuskin yhtäkään joensuulaista.
Eli siellä tilanne sama kuin Joensuun Katajan koripallomiehillä: mustaa miestä joukkue täysi = voisi pelata vaikka Pietarissa tahi Oslossa, mitä tahansa maailman kaupunkia se joukkue kotiluolanaan pitää.

Kohta heittää Pitkämäki Sanghaissa keihästä, paikalle en pääse, mutta Max Sport näyttää. (87,60!)

Siitä sitten iltaa kohti jääkiekossa mitalipelikarsintaan Tukholman Globenissa: Sveitsi - USA, Ruotsi - Suomi. (Sveitsi ja Ruotsi kultapeliin 3-0)

Jokunen Valioliigan päätöspeli jalkapallossa mausteeksi Englannin valtakunnasta. (ManU mestari)

Pakko rientää omalle metsälenkille tästä kesken päivän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti