Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Auton katsastus - iisi syyni Kontkasen aikoihin

Aikaa varaamatta! mainostavat katsastusasemat. Vaan nyt oli pakko varata, koska katsastamattomalla autolla ei voi tielle mennä, mutta kun on aika varattu niin silloin voi ajaa sen puolensataa kilsaa joka Kovalaiseen on.

Joen-kaupunki on halvan katsastuksen maineessa, ja halpa se on: 29 € + päästömittaus kympin jos tarvitsee. Siskon auto ei tarvinnut koska Kartsa sen jo teki.

Ruuhkaksi asti oli porukkaa kahvilla ja meno sutjakkaa, kolme neljä katsastajaa touhusi hallissa, minkä luovuttivat aina katsastetun auton ystävällisin sanoin omistajalleen ja hakivat uuden kansion toimiston tiskiltä ja ajoivat uuden auton sisään.
Äksy Kontkanen on muisto vain. Silloinhan vika ei ollut autossa vaan omistajassa.

Liukuhihnaa, mutta tarkkaa työtä: yhdeltäkin vanhemmalta mieheltä oli takarekkarin kilpivaloista toinen poltin pimeänä, niin eikös kehno huomannut. No ei se semmoiseen läpimeno kaadu.

Siskon Honda 88 sai pelkkiä kehuja: autovanhuksessa ei ruostetäplääkään!
Kehuisipa joku autontuojaakin - tosin inhimillisemmistä ominaisuuksista.

No vielä kuppi ilmaista kahvia kitalakeen ja ei muuta kuin ylpeänä tielle porpottamaan.


1 kommentti:

  1. Hyvä, että homm a sujui sutjakkaasti. Ei ollut pahan hintainenkaan, jos oli vain 29e sekä tarvittaessa päästömittaus. Meidän auto pitäisi pikkuhiljaa viedä myös katsastusasemalle, sillä alkaa tulemaan se aika nyt vastaan. Espoosta olisi sellainen etsinnässä, ja olen yrittänytkin hieman selvitellä minne se kannattaisi viedä.

    VastaaPoista