Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 16. toukokuuta 2013

Honda -88 varkaiden suosikki

Siskon auto mennä hurahti katsastuksesta ihan tuosta noin vaan läpi, kuten eilen kummaksemme kuulimme. Ei ruostetippaa, ei mitään vikaa. Hondaa käytetään vain kesäisin, ajettu alle 200 000. Talvirenkaita ei ole nähnytkään, kaksia vanteita ei tarvita.

Yksi ISO VIKA Honda Accord  kasikasissa on: varkaat ovat siitä turhan kiinnostuneita. Helppo kuulemma avata lukittu ovi.

Vasta viime kesänä se seisoi yön yli, yritti seisoa kaupungin kerrostalon pihalla, niin eikös keskiyön jälkeen aloittanut hirmuisen ujelluksen. Kerrostalon asukkailta oli keskeytyneet yöunet ja unelmat.

Mahdoton vihellys täytti lähitienoon.

Jonkun hiipparin nähtiin juoksevan joenrantaa pitkin karkuun.
Eikä uskonut, takaisin tuli voro vielä kolmen jälkeen ja aiheutti saman säpinän. Sitten uskoi, kolmatta kertaa ei enää takaisin tullut.

Kas, autossa on varashälytin, jonka ääni on aivan eri luokkaa kuin peruuttavan kuorma-auton piipitys.

Moinen värkki on siinä ollut siitä asti kun lankomies yhtenä aamuna oli kävellyt parkkipaikalle Stadissa eikä ollut löytänyt koko Hondaa! Oli katsellut sinne ja oli katsellut tuonne ja vielä tännekin: poissa pysyi.
Varas oli vienyt koko komeuden. Lanko oli palannut kotiovelle ja hätäkädessä selittänyt asian.

- Oo höpsimättä, oli sisko siihen tuuminut, - oot menny väärälle parkkipaikalle.

Vaan totta mikä totta. Poissa oli ja pysyi.
Viikon toista pysyi Honda kadoksissa, sitten tuli ilmoitus: löytynyt toiselta puolen kaupunkia erään kerrostalon parkista; johdot startin ympäriltä oli revitty, takakontista lenkkarit varastettu.

Sen jälkeen varashälytin on tienannut hintansa monta kertaa.
Kumma kun varkaat eivät usko sen olemassaoloa, vaikka ikkunassa näkyy se mötikkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti