Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ex-aviomies Katri HelenastaVälillä kepeämpää luettavaa, mutta sitäkin ärsyttävämpää.
Panu Rajala on kirjannut aikanaan (muistiin)panoihinsa melko tarkkaan mitä kaikkea rakas tyttöystävä, kihlattu ja vaimo Katri Helena on kulloinkin sanonut ja tehnyt. Tiukka mimmi, joka yrittää karsia aviomiehen niin naisissa juoksentelut kuin juopporenttuilut pois.
Toisenlainen, vapaamielisempi oli sentään Elina, Ylivakeri, ensimmäinen vaimo, josta mies teki myös kirjan: Enkeli tulessa – Elinan suljetut elämät, Otava 1997.

Kymmenkunta vuotta avioeron jälkeen on kirjamies koostanut m.panoistaan puolidokumentin toisesta vaimostaan, virnuilun: Lavatähti ja kirjamies. Rakkauskertomus alaotsikoltaan. WSOY 2013.

Ettäs kehtaa!
Itse ei muka oo mittää, Katri on kaikki. Vähättelemällä ylistää itsensä.
Kääntäen verrannollinen on oikea totuus.

Sujuvast soljuu teksti ja lipevää on miehen nöyrä käytös.
Lukukokemuksena ihan OK!
Kulissien taakse lukija pääsee kurkistelemaan, backstageille ja sänkykamareihin.

Vaan Katri Helena on ja pysyy - ei sitä asemaa yksi Panu Rajala hetkauta.

Katri Kitteellä helatorstainaEi kommentteja:

Lähetä kommentti