Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 17. toukokuuta 2013

Vinttikaivon varsi poikki ja käräjäsaliin

Vaarallinen peli kaikenkaikkiaan vanha vinttikaivo. Saattaa saada nupista nuppiinsa kun poikkinainen vinotanko katkeaa.
Onneksi oli katkennut omia aikojaan eikä käynyt niin kuin kaverin pienelle tytölle, joka veti sankosta vartta alaspäin ja kärkirauta irtosi lahosta puusta pudoten hiuksia hipoen jalkojen juureen.

Itse paksu haarapuu jonka varassa poikkipuuta vintataan oli viidentoista vuoden jälkeen täysin ehjää puuta. Siihen sää ei ollut saanut otetta.

No nyt sekin on sahattu poikki, ja on suunniteltava mökkikaivolle kevyempää nostolaitetta: kierrettävä kampipumppu kaikkine koristuksineen, esim..

Kevätkiireet jatkuvat muutenkin, kesken timanttituijien istutuksen tuli kutsu käräjäsaliin: lautamies oli jäävi ja tarvittiin sijaista. Ptkäänkös tarvitsivat odottaa: sapattivehkeet päälle ja pöydän taakse puolen tunnin ajon jälkeen tuomarin pöydän taakse joukonjatkoksi istumaan kahden jo paikalla olleen lautamiehen viereen; itse tuomari oli tällä kertaa nainen.

Kerrostalokämppänsä oli sytyttänyt syytetty tuleen ja aiheuttanut hengenvaaran muille asukkaille muissa asunnoissa. 10 kuukautta vankeutta ehdollisena tuotti moinen tihutyö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti