Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 13. toukokuuta 2013

Siskon auto talviteloilta

Viime vuonna piti hirveää pauketta vuoden 88 Honda kun heräteltiin talviunilta, lujemmin paukkui kuin talven pakkanen, kovemmin kuin pyssy.

- Ei kestä nykybensa ilman säilöntäainetta talven yli, neuvoi korjaamon Kartsa.

Niinpä säilöntäaineet tankkiin bensan sekaan löräyteltiin viime syksynä ja kas, kas kummaa! Tehosi: eka hepuulla hörähti Honda käyntiin - ja nikottelematta.

Oli vaan mennyt vuosikatsastusaika ohi ja talviseisontajaksi rekisteröinnistä irtisanottu auto piti saattaa takasin autonkirjoihin: vakuutukset kuntoon ja silleen.
Siinä oma temppunsa oli ennen kuin onnistui.
Tietokone auki ja yhteys www.trafi.fi osoitteeseen. Puhelin auki ja yhteys siskoon:

- Annapa pankkitunnuksesi! uhitellen pyysin. - Niin siitä se sitten lähtee. Raha kiertämään.

Ja lähti.
Sitten soitto Kovalaiseen ja katastusvarraus huomiseksi, auto Kartsalle ja eiköhän se siitä sitten kaikki talvet ajamattomana seisonut auto läpäise vaikka mitkä testit kun mittarissa alle kahdensadantonnin eikä helmasyntinä ruosteentippaakaan.

Katellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti