Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 28. helmikuuta 2022

Kumman kirjan valitsisit

 kansikuvan perusteella

A, siinä vasta pulma! 

Kysymys yhdestä ja samasta virolaisen Mart Sanderin kirjasta.
Minä, ujona, valitsin kannen perusteella ekan.
Ja tein siitä Kirjavinkkeihin tämän aamuisen arvion. Voiko enää ajankohtaisempaa, suorastaan päiväkohtaista sota/venäläisaihetta olla: käypä vilkaisemassa!
                           ↓
Kirjavinkeissä


-2°C  10  km 638 km/€ 103 h

5 kommenttia:

 1. Olisin kommentoinut Kirjavinkkeihin, mutta en löytänyt sieltä kommenttilootaa, kuten ennen. Joten kirjoitan tähän.
  Tämä:”Koko kansan piti omaksua prostituutio.” Siinä se on, tärkein. Ihmistä voidaan alistaa monin tavoin, joista osa juonikkaampaa kuin seksin myyminen. Kävin eilen katsomassa suomalaisen elokuvan Huonot naiset. Siinä sama painotus, vaikka elokuva muutoin keskinkertainen.

  Suomalainen kansi on parempi, virolainen jotenkin tuhruinen.

  VastaaPoista
 2. Hei Marjatta: Kirjavinkkeihin ei voi enää kommentoida. Poistin kommentit, kun roskaa tuli satoja viestejä päivässä ja asiaa oikeastaan vain sinun vastauksesi Hikan kirjoituksiin.

  Näin pienessä koossa minäkin kallistuisin suomalaiseen kanteen.

  Mikko Kirjavinkeistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näpäytänpä: Kuvapa suurenee kuvaa näpäyttämällä. d

   Poista
 3. hikkaj...
  Ihailen lukuintoasi. Minä olen jumahtanut lukemisissani alle nelikymppisen poikasen mielikkeihin, mitä nyt jokusen klassikon saanut myöhemmällä iällä luettua.
  Olisiko syynä se, että kolmikymppisenä aloin tiirata päntiönäni viidelle vaakaviivalle ja apuviivoille piirreltyjä toisen kielen (=musiikin) symboleja, ja niitä olen näihin saakka tiiraillut ja tiirailen vielä jokusen vuoden. Josko sitten, jos elinpäiviä annetaan, alkaisi taasen kirjainmerta kauhoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   Hatun nostan hommillesi:
   Sinä noilla vähäisillä merkeillä, muutamalla viivalla ja täpällä, pystyt loihtimaan olotilan, mihin 28 kirjainmerkillä ei ikinä pääse.
   Musiikki yltää inhimilliseen ytimeen, siinä missä sanat jäävät useimmiten kuoreen pyörimään.


   Poista