Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 26. helmikuuta 2022

Kauniita kirjannimiä

 tähän sotaisaan aikaan

Runoihin panostava Enostone kustannus lähetti kevään julkaisuohjelmansa Putinin joukkojen riehuessa Ukrainassa, maailman ällistellessä voimattomana sivusta yhden miehen mielihaluja /showta.

Lohtua arkeen otettakoon kevään uutukaisista. Jo pelkät kirjojen nimet kajahtelevat kauniin kuuloisilta, ovat kuin runosäkeitä. Yhdessä toisiinsa rimpsuksi kietoutuneina ne muodostavat kuin suloisen runon:

Tiedän sen olevan rakkautta
Niille, jotka nukkuvat öisin
Mekaniikka
Seuraa yötä, joka kuin vihollinen rientää jo pois
Riittävätkö kyyhkyset
Perhonen ja kaunis ihminen

Onneksi maailma ei ole pelkkää uutista.

Harri Hertell

Kirjavinkeissä

-7°C  11  km 628 km/€ 102 h

2 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan kauniita nimiä ja hieno rimpsu, kuin runo. Kaikki runous ja kauneus hoitaa mieltä yleensäkin ja erityisesti tällaisena aikana. Onneksi on muutakin kuin sota, vaikka kyllä se nyt painaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjis

      runot laastaroivat ja parantavat.

      Muuten, ei uskoisi, että yksi noista kimppuun usuttajista on kirjoittanut runoja herkkinä hetkinään - se möreä äänisin.

      Poista