Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 5. helmikuuta 2021

Raivo

Se on loppu nyt!
Tuo 'Toivottu lämminhenkinen klassikkosarja uudisraivaajaperheestä'. Sen katsominen, sen muututtua vähemmän lämminhenkiseksi, kuten hämärästäkin kuvasta 

Pieni talo preerialla
kirkkaasti näkee.
Monena koronapäivänä viime keväästä alkaen sitä on katsottu, kunnes yhä kummallisemmaksi se on viime aikoina muuttunut, koronaakin pelottavammaksi.
 
Eilen täyttyi mitta: Saa olla!
Ingallsin perhekin on hajonnut: jäljellä on ainoastaan Laura, joka tässä Raivo-jaksossa 187 (siis noinko monta jaksoa katselimme yhdessä tallenteilta!) yrittää selvitä kidnappauksesta niin, ettei lapsille mitään peruuttamatonta tapahtuisi. Olesonin kauppiasperhe on vielä jäljellä riitelemässä yhä, eli Harriet Nelsin seuratessa kummissaan vaimonsa toilauksia. 

Antaa olla. Ja
Hoh-hoijaa!

Vai antaisiko sittenkään, eihän jäljellä enää olisi kuin parikymmentä jaksoa, Areena näet näyttää että tämä jakso 208 on viimeinen:

Viimeiset jäähyväiset
Jos sinne saakka kitkuttelisi, voisi koronakin jo vähän hellittää; tiedä vaikka sputnikin pian pistäisivät - joka uutisissahan nuo oikein himona piikkikuvia näyttävät.

ps
Tässä näyttelijöistä lisää + tässä.

-17 °C umpihanki  10+10 km/390 km/€61 h
 

2 kommenttia:

 1. Elähän hättäile, kalevalanpäivä lähestyy. Mäne tiijjä sulla postilaatikko tuas kolahtaa pahaenteisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   runosuonta millon kutittaa niin sillon pittää ruapii.
   Annahan kuulua seesteistä sanomaa.
   Kuulolla ollaan.

   Poista