Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 27. joulukuuta 2019

Vuosituhannen vaihteeseen

pääsemme Nobel-lammasseikkailussamme tänään

Huomenta vaan!
Hyvin nukutti, hyvin uneenkin pääsee nykyisin kun tietää, ettei lammaskatras niin vain lopu: yksin lukien näitä alkaa olla pian sata täynnä vuodesta 1901 monikirjavin turkein.

Günter Grassin nostan seuraavasta viidestä framille, hänen natsihkosta menneisyydestään huolimatta. Siinä mies joka osaa kirjoittaa ja huom! piirtääkin vähintään yhtä hyvin kuin meidän kirjailijamme Eva Ryynäsen oppilas Turus-Heikki.

Malliksi Aivoituksia-kirjan kansi:

Näin sitten näin Aivoituksissa aikoinaan Grassin taidot mainioiksi, jo paljon paljon ennen Nobel-lautakuntaa, oikein lehteen kirjoittelin:

Teksti SUURENEE napsauttamalla

Saksalainen Günter Grass sai nobelinsa vuonna 1999 ennen vuosituhannen vaihdetta ja kiinalaisranskalaista Gao Xingjiania.

NOBEL-KIRJAILIJAT 1996 - 2000:

SZYMBORSKA - FO - SARAMAGO - GRASS - XINGJIAN

I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII - XIII - XIV

🏂 hiihdot 6 + 12 km/253 km/ € = 42 h


2 kommenttia:

  1. "Aukotkin ovat sisältöä"

    Oiskoon tuossa sama ajatus kuin toimitussihteerillä, lehen taittajalla: "Tyhjä tila myy."

    Kaikkea ei toinna täyteen tunkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ej

      se on vähän kuin urheiluselostuksessa tauot; nykyiset selostajat eivät moista harrasta kun eivät ällyä. Bror Erik Wallenius sen honasi ja hyväkseen käytti ja painottikin taukojen tarpeellisuutta.

      Poista