Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 16. marraskuuta 2017

Kuka nyt HS:n Kuukausiliitettä lukisi

Jo nimi vieroittaa: Kuukausiliite. Aika virastollinen!
Ja Mannerheimin tytöt kuvana kannessa! Lieköhän tuolla ollut lapset ikinä mielessä?
Sophy ja Stasie. No toisesta tuli nunna, toisesta ei, molemmat lopulta lyöttäytyivät yksiin naisen kanssa. Edelläkävijöitä siis.
Lesboja! - Hui!

Mitäs täällä muuta: Pikku-Jareja Hollanti täynnä - villiintyivät antamaan Litmaselle nimikaimoja. Ainakin 2188 Jari-nimistä kaveria nyt Hollannissa.

Mentula ohi.
Turhan pelottavan näköinen sonni.

Punainen enkeli - Jep! Li. Tärppäs. Tuohan nähtiin Jyväskylässä vappuna. Selkeäsanainen tosikko, nyt selviää miksi: -- en osannut nuorena suomea. Turhanpäiväinen sanojen pyörittely karsiutuu pois, kun puhut muuta kuin äidinkieltä.
Vaan kun se on niitä komukoita.

Se on vale! -otsikon alla aika tuttua porukkaa pitkin nenin: Isometsä, Jäätteenmäki, K-P Kyrö, Trump, Nixon ja tietysti nämä naisten miehet: Kanerva ja Clinton, jotka jeesustelivat tyyliin en tunne sitä naista...
Yök!

VESILAHDEN KIRKKO-HARRI
 - Olen androgyyni, mutta haluan olla mies.
 Eikös juuri Vesilahteen Päätalo rakentanut ensin kaupparakennuksen ja sitten sen koulun, jonka työmaan aikana imautui seurustelemaan Laina-avioliitostaan huolimatta Raijan kanssa niin perusteellisesti että syntyi lehtolapsi!
"Kun tulin Vesilahteen, esimieheni oli kirkkoherra Aarre Laitila. Hän kysyi, että oletko leipäpappi vai haluatko pysyä uskontunnustuksessa. Sanoin, että en ole leipäpappi ja haluan pysyä uskontunnustuksessa. Kirkkoherra näki sisimpääni, vaikka minulla oli korut ja meikki."
Kirkkoherra Harri Henttinen taustoittaa tulevaa.
Mielenkiintoinen Sinikka Nopolan juttu papista, jolla kotona on diskopallo katossa ja pelit ja pensselit.
Mokoma pappi!

Albumissa isot kuvat suurista rahamiehistä: Antti A-W sikari sormissa, Antti H navetassa, Heikki A.R soffalla, Kyösti K rantamaisemissa, Pekka V oman kopterin ratissa, Reijo K halimassa vaimoaan.
Eikö ärsytä, köyhät!

100 vuotta tyyliä  Satavuotiaan Suomen kunniaksi juhlavaatteita esittelevät lähes yhtä vanhat palvelutalo Käpyrinteen asukkaat.
Mannekiineja! Voiko turhempaa hommaa olla!

Välihuutaja on joku kumma olento. Joku onneton otsikon asettaja.
Mie ite tykkäsin - vailla sarvia ja hampaita - jokaisesta jutusta ja ihmettelin että miten voikin yhteen lehteen löytää näin paljon luettavaa kuin marraskuun  Kuukausiliitteeseen on löytynyt.

KIRJA-ARVOSTELUT
*** myös

4 kommenttia:

 1. Kyllä Hesarin porukat tarttevat mainosta, ettei SOS-media kokonaan päihitä.

  Kertoivat muuten Herlinin veroparatiisimiljoonista, kun Yle oli ensin pöyhötellyt. Aika rohkeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   HS:n Erkko-suku lie vähemmän kaukaa-viisas yrittäny olla kun ei oo uiskennellu paratiisisaariloille. :)

   Tuo Kuukausiliitehän alun perin muuten perustettiin ihan vaan automainoksien sun muihen ylellisyystarvikkeihen mainovälineeksi.
   Kehittyny niistä alkuajoista kummasti.

   Poista
 2. Hyvä sanomaväki

  Meikä lopetti aikoinaan koko Hesarin tilaamisen, enkä sitä nettiversiotakaan oo kelpuuttanut, kun maksaa melkeen saman kuin paperinen.
  Lopettamisella oli kaksikin syytä:

  1) Kotiinkanto muuttui Vaasassa Postin hoitelemaksi. Siis se lehti tuli milloin ehti. Nurmikonleikkuutilanteesta riippuen.

  2) Vähän liian asennevammainen on Hesari, ja besserwisser, ja Pravda.

  Tuosta kuukautisliitteestä se Mentula ois varmana Paratiisin portille oiva vartija. Jonnun aisapari. Ja Valerien kolmas pyörä !
  Vois Paratiisin kultareunuspaperit olla paremmassa turvassa kuin jossakin Caymanilla, missä ties mitkä murjaanit varastavat.

  Tuosta hanttihomma-kirkkohenistä sevverran, jotta Vesilahti tuossa Mansen eteläpuolella on niin pikkuinen kylä, jotta siellä ihan kuka tahansa on erikoisuus. Vähän kuin mulatti Hanti-Mansiassa.

  Kerran vuosikymmeniä sitten perheen kanssa piti poikettaman kahville Vesilahella.
  Mutta ovelta jo käännyttiin poijjes. Oli räkälä täynnänsä niin maar erikoista väkeä.
  Ja tupakinsavua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   2) -kohta, kuten täälläpäin 'Luakkonen'.

   Jännä miten noista mentuloista sun muista raakeleista löytyykin niin paljon kirjoitettavaa lehdissä - onneksi ei kuitenkaan sentään vielä mainitsemissamme uutislehdissä.

   Hesari perjantainumero tulee tänään:
   + siellä se Aulis = nam!
   - siellä se Nyt = todellatodellatodella tarpeeton Hesan ulkopuolisille!

   Poista