Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 18. toukokuuta 2017

Mussolini - naiset

No nythän se myrkyn lykkäs! Houkuttelevan.
Ensin se kertoo Benito Mussolinin (1883-1945) naisista 100 sivua ja sitten monen muun diktaattorin. Miesrakastajia ei muka näillä miesten miehillä ollut?

Eva Braun
Benito oli naimisissa kotikylänsä yksinkertaisen Rachelen kanssa,
mutta huom!
 "Ajatuskin kuulumisesta vain yhdelle naiselle on käsittämätön. Yhteen aikaanhan minulla oli 14 rakastajatarta, ja otin heidät yksi toisensa jälkeen."
Siitä se tahti tasaantuu, kun ukko ikääntyy, mutta yksi jää loppuun saakka: Clara Petacci, tuo Mussolinin nartuksi kutsuttu hutsu.

Ovat nämä vallan miehet viriilejä, villi petoja - kuten Mussolini itseään kehuukin - suorastaan! Siinä kalpenevat parastaan yrittävät Suomi-poliitikot, Matit, Ilkat, Toimit ... hirmuinen hinku kaikilla kaikin, liikemiesten naisten nuorentamishalut mukaan lukien.

Mutta siis Ben! Ettäs kehtaa, jopa aamulla tuntia ennen sodan julistamista joutuu setvimään suhteitaan puhelimessa: "Miten sinä jumaliste voit puhua noin hulluja, kun Italian kohtalo on muutaman tunnin kuluttua vaakalaudalla."

Onneksi Diktaattorien naiset -kirjan kokooja toimittaja Diane Ducret (s.1982) vetää yhteen ennen siirtymistään seuraavaan urhoon, Leniniin: "Mustasukkainen ja tuhovoimainen Mussolini on ennen kaikkea ammattimainen valehtelija."
Niin ei minun tarvitse.

Vahvaa farssin makua ilmassa.
Ja lisää luvassa ...

Musso - Lennu - Josif - Salaz - Boka - Mao - Tsau - Aatu

*** myösEi kommentteja:

Lähetä kommentti