Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Mao - naiset

Sen verran suurmies tai suuruudenhullu jotta otti kaksi päivää henkeä haukkoessa. Siinä Pitkät marssit sun muut Jangtse-joen uinnit kalpenevat kun laskee Mao Zedongin (1893-1976) naisia ja naisseikkailuja. Voi pojat, veljet ja toverit!

Mies, joka pitää avioliittojärjestelmää kauheana, epäinhimillisenä hyväksikäyttöjärjestelmänä - 'ei vielä tänäänkään ole mitään tekemistä rakkauden kanssa' - solmii kyllä avioliittojakin, jopa päällekkäisiä, mutta keskittyy 'oikeisiin' rakkauksiin. "Ravinnon ja seksin kaipuu on perustavaa laatua."

Jos Bokassa on Viidakon eros, on Mao Tiikeri naismaailmassa
Satoja naisia.

Nimiä kehiin:
Yang Kaihui, I vaimo, jolle 3 poikaa.
He Zizhei.
Lily.
jne.

Kunnes liki vertainen: Jiang  Qing, jolla 'kyvyt kuin paholaisella' ja joka ottaa ohjakset omiin käsiin monissa asioissa ja jonka sitkeys valtakunnan vaikuttajana ja ihmisten eliminoijana on vertaansa vailla. Hän on Madame Mao, 'Kurki pilvissä', 'Sininen Omena' ja ties mikä Maan äiti - ehtivä nainen, joka ennätti olla neljä kertaa naimissa ennen Maoa. Itsemurhaan elämä sitten oikeudenkäyntien jälkeen päättyi, mutta vasta 14.5.1991.

Tämän naisen kanssa oli Maon selkeää järjestää Kulttuurivallankumous eli aiheuttaa 'suuri sekasorto taivaan alle' sekä tuumia:
"Eihän kansan suostumus ole loppujen lopuksi muuta kuin yksityiskohta, jonka voi ohittaa."

Minkäs mahtaa jos lukijassa syntyy likaisia ajatuksia tästä ruorimiehestä, joka ei minkään pään hygieniasta piitannut ja joka kerskuu: "Peseydyn naisten sisällä."

Uskomatonta! Jonkun kademielen kirjoittamaa? No niin on Diktaattorien naiset -teoksen kirjoittaja koonnut totuudet yhteen, Diane Ducret, nainen. Enkä kateuksissani minä hikkaj, mies - muka.
 


*** myös8 kommenttia:

 1. Hyvä Veli....

  Aikoinaan jo Taistolaispiireissä pyörineet kaverini horjuivat kahden vaiheilla aatteensa kanssa; mennäkkö Maolaisiin, vai pysyäkö Taistolaisissa.

  Heidän argumentointinsa liippasi läheltä sinun kirjoitustasi. He epäröivät, sillä huhu kertoi, että tiedostava nuorimies vois saada maolaisuuden toiminnassa runsain märin "pesää", kun taas taistolaisuus tarjosi vain paljon " pesää".

  Allekirjoittaneella ei tosin ole kokemusperäistä tietoa muista kuin taistolaistytöistä, joiden " demokraattisuus" oli vallan upeaa ja sitä jaettiin niille, jotka osasivat oikealla liturgialla saarnata.

  Sellainen hauska yksityiskohta muuten sattuu olemaan tiedossani, että 1960 - luvun lopulla liikehdinnän rajuina vuosina maolaisilla oli opintopiirejä monissa työläiskaupungeissa ja, yllätys, yllätys, myös Rääkkylässä.

  Kirjoittaja voisi suorittaa paikkakunnalla varovaista sosiologis-argeologita työtä ja selvittää, vieläkö paikkakunnan maolais-naisten piirissä aate palaa kirkkaana. Tulevana kesänä voisin piipahtaa opintopiirissä.

  Tuus

  Tillman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilley

   'Ja pesäpuu itki' - sanosi Pulukkinen. Joku toinen, jotta 'tästä ei tuu Pukukkistakaa!'

   Tuopas piireily täällä lähi-idässä on yllätys: ei harmainta aavistustakaan kuka? mikä? ken?. Ite piti noihin aikoihin olla pennitön kokkoomuslainen.
   Ilmankos luinkin tekstiäsi näin: "Allekirjoittaneella ei tosin ole kokoomuperäistä tietoa muista kuin ..."

   Vui nuita aikoja!

   Jäähäähän kuulolle vihinesi kanssa. Josko joku ilmottautuisi ...

   Poista
 2. Kyllä se Mao muutenkin kastautu kun emäntien kanssa. Uimamies oli kova hän.
  Joka aamu Matukka kroolasi kolmasti Yellow Riverin poikki. Jäi vain aina väärälle puolelle, ja piti venheellä noutaa kotio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kavi

   ja kaatokän eiku -kunnossa???

   Mutta onhan näitä tiikeritapetti-ihmegaivereita nykysissäkin hallitsijoissa, vai mikskä se Voksimme näitä lentoihmeitä nimitteleiksee.

   Poista
 3. Tuossa on ihan uuttakin asiaa tästä Rääkkylän maolaisuudesta

  http://muistejamaolaisuudesta.fi/category/yleinen/

  Muistelmien kohdassa 25.

  Tuossa taa Hesarin juttu tämän vuoden maaliskuulta, johon tuo ensimmäinenkin kunannjohtaja viittaa

  http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005125581.html

  En minäkään ole muuta tietoa asiasta löytänyt
  DX- kuuntelijat lähettivät siihen aikaan kuuluvuusraportteja Radio Pekingille ja paluupostissa tuli usein QSL- kortti ja ideologista kamaa, kuten esim. Maon punainen kirja.

  Minullakin on Pohjois-Korean silloisen johtajan ajatuksia helkkarin monta sataa sivua jossain autotallin kätköissä siltä varalta, että järjestelmämme sortuu ja jossain vaiheessa pitää todistella olevansa demokraatti ja kansojen ystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilley

   kaikenlaiseen takinkääntöön on syytä varautua. :)

   Mielenkiintoista linkkiä lähetät, tuo kj on luokkakavereita, ei puolueessa vaan kouluajoilta. Muhosen elektroniikkaliikkeestä ei mitään havaintoa.

   DX-kuuntelu tuli tutuksi kun lyska-aikoina kämppäkaveri sitä innokkaasti harrasti. Palkkioina tosiaan tuli korttia, lippua lappua viiriä.

   Lehtos-fanina mainihen ohimennen jotta Juutas Käkriäinenhän oli tosiasiassa Muhonen, ihan oikeesti. Josko Juutaksella ois jo ollu elektroniikkalliike ennen vanhaan... :)

   Poista
 4. Hyvä Mao-Mao-liikkeen edusväki

  Silloin kiun meikäläinen oli vielä kansakoulussa, oli Afrikassa semmonen neekeriorganisaatio, nimeltänsä Mau-Mau-liike.
  En tiijjä myivätkö vai ostivatko kissoja. Takkeja eivät taitaneet pitää, joten ei tarttenut niitä liioin kääntää. Kissankarvoihinhan ne ois kummiskin tullu.

  Onkohan ne kiinalaiset kopioineet koko idean. Ja nyt sitten ämeriläishistorioitsijat selittävät yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia.

  Jos oli Mao itse jumala, niin Suomessapa meillä olis vielä yksi ylivertaisempi.
  Paavo Väyrynen.
  Jumalasta seuraava. Ylöspäin.
  Naisten määrästä ei oo tarkkaa tietoa. Lentokoneissa kuulemma useampaakin nipisteli. Ite en nähnyt, mutta lehdistä luin.
  Ei tainnut Keminmaan jalasmökkiin näitä saaha raahatuksi, kun kynnet lipsuivat !
  Eikä mukin kylkeen ois kovin monta naamaa mahtunutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   Eikös Paavo häpäissyt koko Suomen kansan Kiinassa: http://keskustelu.suomi24.fi/t/10333081/vayrynen-hapaisi-pyhan-patsaan-kiinassa-!!!

   Poista