Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Mies- vai naismaista

😇 Jos tämä olisi sellainen julkinen kirjoitustarjotin, jota luettaisiin sankoin joukoin kuin jotain Bisquitin IS-pakinaa, niin moni asia tässä potussa jäisi näppäilemättä, mutta kun tämä on tämmöistä komerokamaa piilossa julkisuudelta, niin uskaltaa muklauttaa jos jonkinlaista pyörylää, kunhan ei vihapuhetta, pottuun, koska itselleenhän se vain tuoksahtaa. Ummet ja lammet voi pudotella, turhia pyöritellä joutessaan, käyttää kätevää valmisalustaa hyväkseen.

Niin kuin tänä aamunakin jolloin jostain kumman syystä - äitienpäivästä? - kahta naista vertailen komerossani ja väitän itselleni että aika miesemäisen näköisiä kirjailijat ovat kuvissa: eilinen Tihlä ja nyt tämä Hesarin Saisio. Tihlästä en tiedä, vaikka kuinka etsiskelen, oliko lapsia kahdesta avioliitosta, Saisio on ainakin isoäiti kahdelle lapsenlapselle.
But so what!Eikä aikaakaan niin olen jo harmittelemassa eilisiltaista ilta-ajelua mökille: miten herkän kuvan olisi saanut talteen peilityynestä järven pinnasta, pinnalla yksin lipuvasta majesteetillisesta kiireettömästä joutsenesta ja taustalla näkyvästä vitivalkoisena välkkyvästä jääkasaumasta luodon kupeella. Jos kamera jne.

Ettei vaan Mr Summanen olisi housuihinsa sotkeutumassa . . .
Sorry! 😇

*** myös

2 kommenttia:

 1. Arvoisa lavean tien kulkija hikkaj

  Sitä ollaan vaarallisilla vesillä, kun ruvetaan sukupuolissa samankaltaisuuksia näkemään.
  Mutta vielä vaarallisemmilla toki, jos ruvetaan näkemään eroja !! :-)

  Sitä ovat viisaat sanoneet, jotta ei ole kahta samanlaista lumihiutaletta.
  Onneksi ei tuossa viikonloppuna Helsingissä käydesssäni yhtään satanut lunta. Joten ei tarvinnut vertailla lumihiutaleita eikä sen kummemmin kirjailijoitakaan.

  Sielläpä teillä päin Lähi-Idässä, Siperian länsilaidalla on kuulemma satanut juuri 20 senttiä uutta lunta, joten vertailuun on nyt tosi hyvät mahdollisuudet.

  Luulempa, että ainaskin Saison näkösiä on palajo ....

  Nimi kuulemma tulee väännöksenä huokailusta ´saisi jo´!
  Tämä ei liity kevääseen niinkään kuin enemmälti syksyyn, jollainen sää toki on ollut viime aikoina vallitsevana kautta maan.
  Sanoohan viisas ent. kirjailija ( Haukinen tahi Saarikoski ), jotta ´syksy saa, minä en´.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   sukupuoliasioista saa puhua suoraan, sukupuolen asioista joutuu hyssyttelemään.

   Lumivertailu ei aivan yltänyt näille Laatokan leveyksille, vaikkei paljon puuttunutkaan: juuri kun sain perunat (50 siem.) peiteltyä maahan alkoi taivas hiutalehtia valkoista eli peittää perunoita toisella aineella. Ajattelin jo kaivaa mukulat takaisin, lopetti sitten pian lumen tulon. Maa pysyi mustana, mistä pääsisi helposti rotuvertailuun, mutta hys! hys!

   Mitä syskyyn tulee ja mainitsemaasi: kaunosielut eivät noin karskeja ole, jätetään tuo Multakurkku Jaakko Tepolle jo siksikin kun perunanmultaaminen on ollut tässä koko ajan pinnalla.

   Kuuntele vaikka:
   https://www.youtube.com/watch?v=5oL4uyiGHWo

   Poista