Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Luomien kohotus ja poisto

Siinä samalla kun lääkäri tutki laboratorion PSA-arvon normaaliutta, annoin sitten uuden tehtävän jottei aivan hukkaan olisi lääkärissäkäynti mennyt:
- Kahtelepa näitä luomia, sanoin vielä paita päällä - jos tehtäs kohotus.
- Niinkun Aholle aikoinaan? kysyi lääkäri pilkettä silmäkulmassa.
- Presiis seim! Niin kuin Eskolle aikoinaan.
- En minä kuule semmosia tee, ne on ne Nordsrtömit sitä varten, tyrmäsi Tapsa aikeen, - vaan näytäpä selekäs niin katotaan.

Riisuin paidan ja katottiin.
- On tässä etupuolella yks ja selässä toinen vähän isompi, jotka sietäs ottaa pois. Ei nää nyt kovin pahoilta näytä vaan jos tempastas, siinä ei kauan mene. Jos siirryt tuonne toimenpidehuoneeseen.

Siirryin ja siihen tuli auttamaan Anne, joka holjasi pirrulla luomet. Tapsa tuikkasi puudutuspiikit luomille, vetäisi reikähurstin runnakkoni päälle ja osutti reiän luomen kohdalle. Aikansa tönki ja sitten kuroi haavan umpeen, Anne katkoi rihmat. Eteen tuli kolme tikkiä ja selkään neljä. Hiihtämisestä turistiin samalla, miten on uusin keksintö Norjassa suksen pohjaan kiinnitettävä karvantapanen.

Ei siinä kauan kotkoteltu, kotia kohti vaan. Ainoa takaisku tuli kun lääkäri lausui:
- Kaks päivee ois hyvä olla hikkoilematta eli hiihtämättä, suihkussa saat käyvvä vaan saunot vasta kun tikit otetaan pois.

Tipahti siis puun takaa kymmenen päivän saunakarenssi.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti se caymanilaistohtori laittoi luomet formaliinipurkkiin ja lähetti patologian laboratorioon tutkittaviksi.
    Ja mielellään vieläpä niin, että tutkiva patologi tietää kumpi luomi on vuorollaan kyseessä.

    PS PSA ? A-luokan tutkimus, mutta sen antama informaatio voi viedä ojasta allikkoon ( siitä allikosta se a ).
    Onko sijaintisi oja vaiko peräti allikko ?!

    Sama lääke, pirtu, se on hyväksi luomiin ja jopa siihen ramman kyttyrään, mistä juuri kirjoittelit.
    Kun ei ne entiset liäkärit muuta osanna, niin pirturisetin antovat !

    VastaaPoista
  2. Voksi

    Nahkurinorsilla tavattiin!
    Pääsitpäs livahtamaan portista.

    Tänne nimittäin on pääsy hankalaksi tehty kaikelle kansalle tarkoituksella, sillä tämä on sellainen Paratiisin esikartano, jossa harjoitellaan Paratiisiin-pääsyrituaaleja. Eli tämä on kuin Barcelonan ja Messin harjoittelukenttä: ei sinnekään noin vain ulkopuolinen pääse kehittäviä harjoituksia, perushankaamista, hiomista katsomaan.

    Ja toisaalta perusharjoittelu on niin tylsää ettei yleensä mitään katsottavaa olekaan. On vain toistoja toistoja toistoja, jotta monimutkaiset kuviot sitten tuolla julkisella puolella onnistuisivat ja peli olisi kyllin juonikasta peliä ymmärtäville. Maalinmakuunkin joskus pääsisi.

    Toivottavasti pitkästyt täällä toistuviin yksinkertaisuuksiin. ;)


    VastaaPoista