Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

lauantai 15. lokakuuta 2022

Uutiskirjettä pukkaa maili

Ei tässä pelkän Seiska-lehden uutiskirjeen varassa elellä. 
Rahvaan maun äänenkannattajan jälkeen tasapainon vuoksi on kuunneltava ylemmän väen ääntä Suomen Kuvalehden uutiskirjeen kautta.

SK lähettää muutamana päivänä viikossa oman näkemyksensä maailman menosta, missä koulujakäyneet ja isokenkäisemmät saavat näkemyksensä kuuluviin maailmanmenosta ja tilasta. Botoxit vaihtuvat asiallisempiin aiheisiin; silti lukijan on syytä olla varuillaan, jottei kaikkea sivistyneiltä huulilta päästettyä potaskaa tulisi nieltyä.

Seiskan eilisestä uutiskirjeestä löytyi seitsemän pointtia, Suomen Kuvalehden tämänpäiväisestä nämä kuusi:
  1. Ypöilijä
  2. Uuden maailmanjärjestyksen aika
  3. Marjan himo
  4. Onko siellä ketään?
  5. Tulkaa aallot takaisin
  6. Hellurei, ja kiekko on häkissä!
Kaikki muuten arkistokamaa, joskus julkaistua, kuten tämäkin kansi:


Eli yhteiskunnallisesti vaikuttavampaa ja tuhdimpaa tavaraa tarjolla, olennaisemmasta vinkkelistä katsottua; vaikkakin on meitä lukijoita houkuteltava lukijoiksi tutuilla naamatauluilla, kuten ykkösjutun Ypöilijä Riikka Purralla taikka tällä Zelenskyin näyttelijäkollegapresidentti Reaganilla.

Kolmeen ensimmäiseen juttuun voivat tarkemmin tutustua persaukisetkin, muihin arkistojuttuihin on oltava tilausasiat kunnossa ja maksukyky tallella.

Siitäpä valitsemaan uutiskirjeistä parempi!
Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti