Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Pielen meni

365-suunnitelma vuoden 2023 Kirja-arvostelukalenteriksiHeti aamusta, talvitunnin takapakin jälkeen, ilmestyi Kirjavinkeissä Pahikset, joka on 365. kirja (ks. kirjaluettelo), jonka olen vinkkeihin reilun kuuden vuoden aikana lukenut ja miun maun mukkaan arvioinut. 
Sehän on päivien lukumäärä vuodessa - tasan! 
Mutta siellä orrella on jo julkaisua jonottamassa lisää kirjoja, joten överiksi menee vuodenvaihteen vuositäsmä (Kilpi-kielen sanatarttumaa, kai 😬) ja 365 tasan -suunnitelma jää suunnitelmaksi; no, niinhän suunnitelmille ja tavoitteille tuppaa käymään - kohille ei osu koskaan.

Vakaa ja kauan harkittu aikomus tuhoutunut: tarkoitus näet oli ensi vuonna joka aamu koko vuoden ajan julkaista täällä blogipotussa nuo kaikki 365 kirjaa uudelleen yksi kerrallaan alkaen tästä ensimmäisestä tähän malliin:

1. päivä su 2023


Siis jok'ikinen aamu!
U ja repris vähän kuin telekussa, jossa ikinä ei voi tietää, onko Huutokauppakeisari tahi Miljonääriksi haluaminen uutta vai vanhaa tavaraa.

Pieleen ja myttyyn meni sekin suunnitelma 365 kirjaan toppaaminen, ja kirjojen lukeminen jatkuu sinne Kirjavinkkeihin entisin kujein. Ja tänne samoista kirjoista jäävät yleensä jäm... vain alkusoitot.


Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti