Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

tiistai 10. marraskuuta 2020

Maajussin tuska ja kipuilu

Oli se Jounin osa sydäntä riipaisevaa katseltavaa ja kuunneltavaa, varsinkin kun muilla, niillä kolmella, tuntuivat asiat olevan etenemään päin. Yksin orpona siinä, hyljättynä.

Vaikka on kysymys jonkin sortin näytelmästä, ennakkoonkin suunnitellusta formaatista. Niin silti Jounin henkilökohtainen kipuilu oli sydäntä särkevää. Karmaisevaakin.

Tiedä sitten mitä kaikkea kummaa kulisseissa on tapahtunut.

Maajussille morsian -sarja on nyt tältä syksyltä näytetty ja katsottu, yhtään maanantaista jaksoa ei jäänyt näkemättä, onnellista kikatusta ja kuhertelua katsomatta.

Vaan onneksi edes Kuusamon tytöllä kävi mäihä. Silläpä Miialla Kimmonsa kanssa. Eikä hullummin tunnu menevän kahdella insinöörilläkään: Heidi seukkailee yhä Matti-valittunsa kanssa. Ja Aleksi löysi kiertoteitä toisen Pinjan.

Että näin on romanssit!

KIRJA-ARVOSTELUT

2 kommenttia:

 1. Muistaakseni kaksi Jussia on naisia ja heidän morsiamensa miehiä. Eikö nyt sukupuolenkorjaajia tai edes perinteisiä homoja löytyisi.

  Sitten kaikista Jusseista maanviljelijöitä on mielestäni yksi.

  Kun tuo sarja alunperin alkoi yli 10 v. sitten, mukana oli mehiläisten kasvattaja. Silloin vitsailin, että pitäisikö minun ilmoittautua sarjaan. Enemmän olen maanviljelijä (saa nauraa), vaikken morsiamen tarpeessa niin gauhian bali olekaan.

  T. Jussi V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JussiV

   Josko oisit ihmisen tarpeessa neutraalisti.

   Ootahan!

   Kaikk' muutoksessa.
   =

   Tämän päivää oon ihmetelly uutta käytäntöä tiedotusvälineissä, kuten eilistä otsikkoa: Ihminen jäi sorakasan alle, menehtyi.

   IHMINEN.
   Enää kai ei sovi käyttää sanaa mies tai nainen uutisjutuissa!
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007611361.html

   Poista