Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 2. huhtikuuta 2020

Farmi

Töllötetään nyt sitten oikein urakalla ja lystikseen telkkua kun on alkuun päästy toissapäiväisen AlfaTV-uros Panun 70+ jälkeen, eilen tuli toinen osa Palinin 70+ Pohjois-Koreasta ja tänä iltana tämä Nelosen Farmi, missä Juha Mieto 70+ edustaa menneitä aikoja, joita nuorempi väki ei voi sietää ei sulattaa.

Ensin haukkui maalivahti Noora Räty 30 olympiasankarimme pystyyn, sitten tämä isänmaanpuolustaja Niko Saarinen 33.
Reetalle eiku Nooralle ei herrasmiehenä Juha lyönyt hanttiin, mutta Nikolle näkyy antaneen oikein rantsikuormallisen:

Farmilta pudonneen Niko Saarisen tylytys saa Juha Miedon kiivastumaan: "Täyttä paskaa!"


Osallistujat missi ja malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, huippumaalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen. Kilpailun juontaa Juuso Mäkilähde.

Jotta napsauttakaahan värkkinne auki illalla klo 20.00!


PS
3.4.
Karsiutuneet:



1.5. mennessä

21.5. loppuskaba
VOITTAJA keskellä
2. vasemmalla
3. oikealla
NOORA RÄDYN  tunnelmat


PS2
Lehtolan Likka






10 km/1024 km/€  = 154 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti