Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 11. tammikuuta 2020

Ukin leikit

Makailee U, ei I-I eikä V, aamuvuoteellaan täyskuisen [O] yön jäljiltä silmälautojen vängätessä sitkeästi silmien peitoiksi.

Kohta ne tulevat ja pääsee oikeasti leikkimään. Eivätkö nuo silmätkin siitä kirkastune.

Varhemmin aamusta on leikkinyt blogien kanssa ja löytänyt yhden helmen Laatublogilistaltaan eli Salusjärven Ladunvalvontayksiköstä: Seppo J. Tannisen Seppo-Zen-Selällään blogista tuoreen kirjoituksen Miksi taide on tylsää. Kerennyt vihjata siitä jo Bittiparatiisiin asti. Ei mitään tavanomaista höpinää siellä, niin kuin täällä suksien siteistä sun muista arkiongelmista.

U iloitsee Zenistä. Ja tulevasta päivästä, vaikkei tänään taida urille ennättääkään.


+6,1°C 🏂 hiihdot 11 + 12 km/383 km/ € = 60 h

4 kommenttia:

 1. Sieltähän löyty ladunvalvontayksiköstä paljonni lukemista. Ja puolet pois niin puolella paranoo.

  Voe kauheeta, missä sie kykenet hiihtämään? Täällä ei uskalla männä latujen lähellekään, kohta ois turvallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   no nyt on tuas leikit leikitty vähäks aikaa ja alakaa totinen taivaltaminen.
   Lunta löytyy siitä ratarohviilipiirroksen alku(mäin piältä)- ja loppupäästä (mäin alta) aika mukavasti. Siirtymää ei tarvita kun tyytyy hankaamaan jompaa kumpaa eestakasin: ylä-6- tai ala-7-satasta.

   Laatublogilistalta - tuolta ylinnä oikealta - löyvät Suomen parhaat taikka erikoisimmat blogit - öhöm! - Salusjärvi ne on sinne valikoinut.

   Poista
  2. Kovassa seurassa oot siellä, jos kovaa lie latusellakin.

   Poista
  3. ej

   joka hovissa on narrinsa. :=)

   Poista