Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 11. marraskuuta 2017

Entä sitten

Minä, mummo ja maraton - Karj. 7.11.1981

ACT 6Hotellihuone

"Pilvenpiirtäjien korkeuksiin New Yorkin valtava ja syvä kohina kuului yhtenäisenä. liuenneena, sekavana. Miksi ihmiskunta hyöri? Mitä merkitystä oli elämällä?  Ei mitään, minä ajattelin. Olin ollut niin onnellinen, että nyt en halunnut enää mitään."
- Mario Soldati: Amerikkalainen vaimo

On tullut ilta, vaikkei sitä ikkunasta heti huomaa: kun Rääkkylässä napsahtavat (Simanainen) katuvalot ennen puolta yötä, täällä valomeri yltyy - energialaskut eivät poikia pelota ...
Huoneen tv on suoltanut urheilua pitkin iltaa, amerikkalaista jalkapalloa, amerikkalaista pesäpalloa, koripalloa, jääkiekkoa, ratsastusta, maratonia. Vahingossakaan se ei kerro, kuka on juossut toiseksi New Yorkin Marathonilla. Raskaansarjanmies Ingo (49v.) on raahattu mitali kaulassa studioon: hyvin on mennyt kuolemanväsymyksestä huolimatta - aika: 4.31.13. New York Rangers häviää 2-4 Montreal Canadiensille jääkiekossa. Reksa Ruotsalainen on usein jäällä, Miki Leinonen harvakseen. Kumpikaan suomalaisista ei tee maalia, Leinonen ampuu yläripaan.
Mutta kuka oli toinen Marathonilla?

jatk ...
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6-7 
*** myös

4 kommenttia:

 1. Meikäläistä pyörrytti aikoinaan jo kapakkakierros Haminassa ja etenkin lasku. Marathonia ei tullut tiettävästi sielläkään juostua. Muistelen, että jotkut valot napsahtelivat puolilta öin, mutta Simanainen -nimistä portsaria siellä ei kyllä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   täällä tuo kunnanjohtaja oli aikoinaan tiukkakin mies: yhen piitlestukkasen keskikoulupojan määräs, kun Mäki-baarin pihalla sattumalta näki, parturiin ja sassiin.
   Sillon piettiin tok kyläläisistä huoli!

   Poista
 2. Arvoisa rikosseuraamuskommentaattori hikkaj

  Lienee ollut kunnanjohtajalla oma lehmä ojassa ?
  Osake-enemmistö karvarinliikkeessä ?

  Jäävi mikä jäävi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   eikun siihen aikaan muutamille opettajille ja muutamille silmäätekeville kunnan edusmiehille (heidän omasta mielestään) kuului nuorison siveellisen elämän vartioiminen ja kasvattaminen myös vapaa-ajalla.

   Poista