Kolme tummaa miestä niitä siinä tiskin ja uunin välissä pyöri. Vaikka oli sunnuntai: so. pyhälisät ja kaikki?
- Rillilautanen ja kasvisrulla, tilasin ja annoin kakskymppisen.
Mitä ne ois ollu: kuutisen euroa annos?
Ojensi kaks kolikkoa takaisin, katoin 2½ euroa.
- Kiitti.
En valittanut. Ei tässä yhen vitosen vajeessa.
Tuntui olo ihan Selänteeltä.
Tarpeempi noille.
Istuuduimme. Vähän ajan kuluttua toi toinen mies vesikannun ja kysyi: - Paljon sait takasi?
Sillä oli vitonen kädessä.
- Kaks ja puol.
- Täss lisä, se sanoi ja näytti tiskin taa: - Harjottelia.
- Huomasin. En vaan viittiny sanoa, sanoin.
Siihen Selänteeltä-tuntuminen lakkasi.
_________
KIRJA-ARVOSTELUT
*** myös
Tekijästä: Suomen arvostelijain liiton eli SARVin JÄSEN - ja sen tasossa huomaa 🤣😊🙃
Tietoja minusta
- hikkaj
- Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)
Elämä on täynnä yllätyksiä: että semmonenkin sapuska on kuin kasvisrulla.
VastaaPoistaEJ
Poistaja rillistä!
Hyvä rullaativäki
VastaaPoistaKualkiäryle ?
Voksi, sir
PoistaJauhelihaisa kasviskualkiäryle puolvekaniloile?
Arvoisa gastronomiekspertti hikkaj
VastaaPoistaEU-direktiivikös se määrääpi, jotta kualkiäryleessä on oltava jauhettua lihasmassaa ?
Tosi-kualkiäryle on tiety kääritty pelkästä kaalista !
Tulee perustellusti mieleen entinen ruokalanpitäjä, joka oikeutetusti korotti hernekeittoannoksen hintaa parannettuun laatuun viittaamalla.
Oli herneitten osuus nostettu maksimiinsa, kun oli tilaa vievät läskinpalat jätetty pois.
Voksi, sir
Poistanautasikkoo olla pitää - muuten ottaa kaaliin!