Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 21. heinäkuuta 2014

arbuusi - rahmat

Oikeastaan kumpikin sana vieraanoloiselta kalskahtava: vesimeloni ja kiitos ovat tutumpia.
No nyt nuo molemmat tarttuivat matkaan Sortavalan puolelta. Semmoinen tumma mies näytti toisen ja opetti toisen - Uzbekistanista ovat, Kaspianmeren takaa.

Siinä kaupungin torilla kojuissaan myivät jos jotain rihkamaa ja sivusilmin kun ostosten jälkeen tarkkaili, niin joku paikallinen kaksikko näytti puolestaan käppäilevän rahastamaan myyjiä, oikein laskimen kanssa. Muutkin myyjät ojensivat ruplaroposensa. Lienee ollut näitä toripaikavuokraajia, mitäpä se meille höhlille ulkomaaneläjille kuuluu.
Meloni on tässä kotipesässään
 



vaan värikkäät hameenhelmat jäivät roikkumaan lähtötelineisiinsä:



******************
ps
kului vaivainen minuutti tämän kirjoituksen esilleponkaisusta, niin johan löytyi ensimmäinen lukija - lännestä!

2 kommenttia:

  1. Googlen agentti se oli, jos sieltä Santa Anan kylästä Kaliforniasta. Itäpuolen arbuusit ja hampuusit niitä kiinnostaa. Kas meillä oli muurari aamusella, ja häntäpä siteeraan aiheeseen liittyen:
    "Asiahan ei minulle kuulu, mutta kiinnostaa kovasti."

    VastaaPoista
  2. kavi

    ettei vaan se uudestisyntynyt Herkon satusetämuurari ...
    Tuo Savonlinnan Risto ois jo toista maata: http://www.city.fi/blogit/hikkaj/rapatessa+roiskuu/125561

    VastaaPoista