Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 7. tammikuuta 2013

PSA - eturauhassyöpätesti

Eihän sinne itse tulisi mentyä vaan kun V määrää niin turha siin'on pullikoida, hanttiin pistää - ja asiaahan V ajaa, jotain on kun mies öisin tiuhaan asialla ravaa.

Laboratoriovuoron voi nykyisin tilata puhelimella ennakkoon; enää ei tarvitse aamutuimaan rynnätä lapukejonolle ja jäädä kahdenkymmenen muun labraan pyrkivän kanssa istuksimaan odotushuoneeseen. Huonolla säkällä olet saanut numeron kaksikymmentäjotain, niin kyllä siinä toista tuntia saat vuoroasi vartoa.

On vain sovitusti klo 9.10 paikalla, niin ovi avautuu ja nimi lausutaan. Päällipaita riisutaan ja hiha ylös kääritään, käsivarsi tyynylle, remeli puristamaan hauiksen ympärille, piikki kyynärtaipeeseen - töks! Veri virtaa pipettiin.
Laastari pistopaikkaan ja tuloksia odottamaan.

Semmoinen helppo prosessi se PSA-testinäyte on. Ilmainen vieläpä!

Nyt vain jännittämään tulosta, onko lukema yli neljän taikka neuvo tämä.

ma  -10  mahtava violetti valkohuurremaasto 9/287 km/€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti