Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 14. tammikuuta 2013

Viimeinen merkintä

ti -9 13/300 km/€  8.1.2013

Tai siis viimei s i n  merkintä on tiistailta - ja nyt jo sunnuntai! Kamala miten aika menee menojaan, tahdo oikein hiihtäenkään vauhdissa pysyä, jos vähänkin muita menoja.

14+9/323  km  kuuluu nyt ajantasainen hiihto- ja rahamerkintä; johan tuollakin euromäärällä ulkomaiden puolelle pääsisi, muttei enää niin halvalla kuin vielä vuosi kaksi sitten jolloin matkantarjoajia oli enemmän: Hispaniaa sun muuta Almatouria. Parilla sadalla peruutuspaikka irtosi helposti; nyt kun matkaa tarjoavat vain muutamat entiset jäljelle jääneet - Aurinkomatkat, Tjäreborg, Finnmatkat -, on matkustaminen paljon tyyriimpää.

Jotain halpaa sentään: junamatka Joensuu-Helsinki-Joensuu maksoi 3 €! Kun sen tilasi VR:n joulukalenterista, siis ennen joulua. Se tuli nyt tauon aikana käytettyä, ei aivan käytetyksi, koska typistimme matkan Lappeenrantaan ulottuvaksi, missä nautimme näytelmäiltasen kulttuurinälkäämme.

Melkoinen spektaakkeli se iltanen olikin, se Myrskyluodon Maija


 

14+9/323 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti