Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 25. tammikuuta 2013

Käki ja västäräkki tammikuussa

Mukan kirjeitä tässä tutkiskelen iltapuhteella, kun ei ole kirvesvarttakaan veistettävänä eikä lastuja lattialle lennätettävänä, eli Kirjeitä 1958 -1973: Timo K. Mukka - Annan sinun lukea tämänkin.

Mukka oli jo pikkisenä poikana kirjoittanut Korkeasaareen kirjeen, jossa ilmoitti hoitamastaan käestä ja tämän munimasta perheestä: olisi valmis lahjoittamaan elättikäkensä eläintarhaan.
Kohta lennähti kipakka vastaus: käki välittömästi laskettava luontoon!

No siinä samalla, pärevaloa kun ei seinänraossa ollut ja valoa huoneeseen vieritti televisoruutu, Alueuutiset näytti lukijakuvaa sirkeästä västäräkistä, joka voi hyvin tammikuun pakkasista huolimatta jossakin jonkin ihmisyhdyskunnan takapihalla.


to  -12   13/413km/€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti