Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Niin paljon mainittavaa

Jos muutaman tähän vähän ranskalaisittain:
  • Turha aamupostille kuudelta pihan poikki puotaltaa: Hesari ei eilen enää postilaatikkoon kolahtanut, monen monen vuoden jälkeen olkoon tauon paikka; syy ei ole siinä että HS siirtyi tabloidiin pari viikkoa sitten, 8.1., vaan on vain tauon paikka - jos uutisnälkä iskee, netistä kyllä löytyy.
  • Josko Hesarin korvaisi ensihätään Bahtin, Mihail: François Rabelais  20 EUR  Toimituskulut  8 EUR. Antikvariaatti Menec toimittaa; näyttääpä siistiltä firmalta. Siinäpä olikin jäljittelemistä, että sai kirjasta kiinni eli Reksan apu oli ratkaiseva.
  • Suorastaan hillittävä on lukuhaluja, jotten ennen muita suunniteltuja aloittaisi Pekka Tarkan Putkinotkon herraa eli Sylvia Avellanin saamia raadollisisa vaatteettomia kirjeitä Joel Lehtoselta. Joelhan oli ikänsä töreissään Sylvialle kun tämä ei suostunut saamiaan kirjeitä hävittämään. Joelin omaa elämää ja tuotantoa Sylvian temppu varjosti.





su  -8  11/387 km/€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti