Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Suatana

Nähtiin ilmielävänä semmonen mummo, joka suatanata mättäen lateli tarpeen niin vaatiessa suorat sanat suvulleen. Mummon suusta se ei oikein kirosanalta tuntunutkaan, koko savolainen suatana.

Ei se ilmivelävä mummo ihan vielä sataa vuotta ollut niin kuin se toinen mummo, joka lehden pinnalta tavattiin ja joka tilitteli elävänsä nyt elämänsä parasta aikaa täyttäessään sata vuotta: kun ei oo kiire minnekään. Toisesta silmästä oli näkö mennyt ja toinen jalka amputoitu.
Joku pirullinen tyyppi tuossa korvan takana kuiskii että sitten se mummo vissiin vielä tyytyväisempi olisi jos toinenkin jal ... jne.

Muuten se ilmielävänä ja livenä nähty mummo oli Juicen mummo, tai Juicen mummoa esittävä immeinen Imatran teatterissa. Oli siellä Juicekin, tai oikeastaan kaksikin Juicea, Jr. ja Sr.

 
juicenmummo_p
Juicen mummo (Ulla-Maija Järnstedt-Kauppinen)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti