Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 24. elokuuta 2023

Pohjustukseksi

ITE-huomista varten


Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Ihan täydestä tuntemattomuudesta uskallan muistuttaa, että tuo Paratiisin Pukki lienee jo ikänsä puolesta siinä kunnossa, jotta polttopuuksi kelpaisi ... ellei se hiilihapon tupruttelu olisi nykyjään niin tuomittava teko ...
  Että hengenvaarallisilla tellingeillä pittää vanhusten kiikkua, jotta planeetta pelastuisi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoisa Anonym

   Pukkipa on nykyisin kunnostettu turvalliseksi siltä osin, että se on saanut punaisen maalin pintaansa, kuten uusimman potun, Kesäheila-jutun, kuvastakin näkyy.

   Eikähän sitä polttaakaan nyt saa niin kuin arveletkin, varsinkin maalin aiheuttavien myrkkyjen takia. Joten yhteiskunnalle parempi/halvempaa katkaista ukon kuin tellingin jalka - varsinkin pitkällä tähtäimellä.

   Poista