Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 26. elokuuta 2023

ūüíē Toinen suhde - kes√§heila

Confession


Tunnustettava on: 
Vanhalla Miehell√§ Toinen, nuori Nelikymppinen! Suhde jatkunut jo vuosikymmeni√§. 
Kesäheila vain.

Puun takaa

Ei. Ei suhde salainen ole ollut - vaikka kuvasta niinkin voisi ounastella.
Aivan vapaasti on saanut nousta sen p√§√§lle, ns. kiivet√§ pukille, ja toimittaa teht√§v√§ns√§ toisen Toisen, sen ikioman n√§hden. 

Eik√§ se Toinen, t√§rkein ja ensimm√§inen, loukkaantunut ole ollut, ollut moksiskaan, tuskin korviaan lotkauttanut. Mit√§ nyt viime vuosina on pel√§nnyt kiipeilij√§n puolesta, on kuulunut huolta √§√§ness√§: 

- Olepa varovainen sen kanssa, voit langeta touhutessasi.

Kuusiaidan leikkuussa on tällä viikolla kimpassa nahuttu: Vanha Mies vielä vähän vanhemman kasikymppisen kuusiaidan kimpussa Nelikymppisensä päällä. Sieltä nuokin pohjustuskuvat napsittu, kuten myös tämä kolmen karahka:


Jok'ikinen kes√§ yhdess√§ on aikaa vietetty, milloin maalattu taloa, milloin aitan aurinkosein√§√§, milloin urkittu puiden oksia sahaten, milloin ker√§tty omenoita, poimittu kirsikoita, luumuja - joskus pistetty tanssiksikin (video)!
Pirist√§v√§ suhde t√§m√§ kes√§suhde on ollut - vahvistanut vakituista kummasti! ūüíŹ
ūüíĎūüí•

2 kommenttia:

 1. Eipä se oikea noista nelikymppisistä moksiskaan ole. Tosin kun on tuo nivelrikko suuren osan ketteryydestä vienyt, tulee joskus kommenttia, joka ei mustankippeetä ole, muuta huolestunutta.

  Luumujahan tuota pitäs viimeistään huomenna taas talteen ottaa. Tänään vuoroon tulivat avomaankurkut, jotka chili-sokeri-etikka-sinapinsiemen-suolaliemeen säilöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   teillä siellä jo luumut kypsyneet, meillä täällä vielä ihan kovina raakileina - siinä missä talvetkin niin erilaiset lumimääriltään.
   Vara mistä valita asuinpaikkansa, mieltymystensä mukaan.

   Muuta puutu kuin etelämpi maantieteellinen ulottuvuus.

   Poista