Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exÀnÀ: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitÀ - ja mikÀ huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. TÀllÀ POTULLA eli potalla ÀhistÀÀn omanlaisesti, ylen viisaita vÀltellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 26. elokuuta 2023

💕 Toinen suhde - kesĂ€heila

Confession


Tunnustettava on: 
Vanhalla MiehellĂ€ Toinen, nuori Nelikymppinen! Suhde jatkunut jo vuosikymmeniĂ€. 
KesÀheila vain.

Puun takaa

Ei. Ei suhde salainen ole ollut - vaikka kuvasta niinkin voisi ounastella.
Aivan vapaasti on saanut nousta sen pÀÀlle, ns. kiivetĂ€ pukille, ja toimittaa tehtĂ€vĂ€nsĂ€ toisen Toisen, sen ikioman nĂ€hden. 

EikĂ€ se Toinen, tĂ€rkein ja ensimmĂ€inen, loukkaantunut ole ollut, ollut moksiskaan, tuskin korviaan lotkauttanut. MitĂ€ nyt viime vuosina on pelĂ€nnyt kiipeilijĂ€n puolesta, on kuulunut huolta ÀÀnessĂ€: 

- Olepa varovainen sen kanssa, voit langeta touhutessasi.

Kuusiaidan leikkuussa on tÀllÀ viikolla kimpassa nahuttu: Vanha Mies vielÀ vÀhÀn vanhemman kasikymppisen kuusiaidan kimpussa NelikymppisensÀ pÀÀllÀ. SieltÀ nuokin pohjustuskuvat napsittu, kuten myös tÀmÀ kolmen karahka:


Jok'ikinen kesĂ€ yhdessĂ€ on aikaa vietetty, milloin maalattu taloa, milloin aitan aurinkoseinÀÀ, milloin urkittu puiden oksia sahaten, milloin kerĂ€tty omenoita, poimittu kirsikoita, luumuja - joskus pistetty tanssiksikin (video)!
PiristĂ€vĂ€ suhde tĂ€mĂ€ kesĂ€suhde on ollut - vahvistanut vakituista kummasti! 💏
đŸ’‘đŸ’„

2 kommenttia:

  1. EipÀ se oikea noista nelikymppisistÀ moksiskaan ole. Tosin kun on tuo nivelrikko suuren osan ketteryydestÀ vienyt, tulee joskus kommenttia, joka ei mustankippeetÀ ole, muuta huolestunutta.

    Luumujahan tuota pitÀs viimeistÀÀn huomenna taas talteen ottaa. TÀnÀÀn vuoroon tulivat avomaankurkut, jotka chili-sokeri-etikka-sinapinsiemen-suolaliemeen sÀilöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Àej

      teillÀ siellÀ jo luumut kypsyneet, meillÀ tÀÀllÀ vielÀ ihan kovina raakileina - siinÀ missÀ talvetkin niin erilaiset lumimÀÀriltÀÀn.
      Vara mistÀ valita asuinpaikkansa, mieltymystensÀ mukaan.

      Muuta puutu kuin etelÀmpi maantieteellinen ulottuvuus.

      Poista