Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 18. elokuuta 2023

Tekstiiliviesti

 "Hv
  Hj


Näyt välittäen kysellyt kantaani Marinin Sannukan tekstiiliviestitykseen: 
esiintynyt pelkässä bikinin yläosassa

Muka alaosattomana orpona! 
Tuo on niihen pojanloppien panettelua. Olihan tuolla tuon kuapatun telegrammikuvan mukaan joku huntuharso ja yli (suku)polovien yltävät saappaat.

Eipä silti: 
Ei tointas lähetellä tuommosia rovosoivia tekstiiliviestejä - ja sitten anella jotta näpit irti ilikat älykännyköihen näppäimiltä.

    Tuus Lennu"

ps
Lennulle tiedoksi: Ilkka Kanervan muistelmateos Moniottelija on juuri ilmestynyt. 
Sopivasti huomenna alkavien yleisurheilun MM-kisojen kunniaksi.

Kirjavinkeissä

6 kommenttia:

 1. Edellinen pääministerimme on kyllä ihan ihmisen näköinen henkilö, asemansa vuoksi pääsi tehostetun seurannan kohteeksi. Näin vanhempana mieshenkilönä arvelen, ettei nuorten naishenkilöiden halussa tai pyrkimyksessä näyttää hyvältä ole mitään vikaa. En ota tässä mitään kantaa harjoitettuun politiikkaan. Totean vain, ettei sillä ollut mitään tekemistä bikinien tai bootsien kanssa. Joitakin kenties miellytti, toisille oli kenties kauhistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   On turhan helppo provosoida ja dramatisoida, provosoitua ja traumatisotua milloin mistäkin asiasta, usein pääasia unohtaen.
   Pitäs vaan osata pitää pääkylmänä ettei menisi yli, kuten siltä Tikan selkäpotilaalta, jota tohtor-Tikka joutu vastaanotolla toppuuttelemaan:
   - Dramatisoit, dramatisoit!

   Poista
 2. Kun taannoin yhtä pääministeriä kutsuttiin kokovartaloministeriksi, niin häly nousi ja nimittelijä sai fudut.

  Niinpä on ihan asiallista, jotta pelkkä bikinin yöosa on verhona entisellä pääministerillä !

  Kokovartalomustasäkki ois toki paha juttu.
  Anna-Maja ainaskin suuttuisi aivan kamalasti.

  Siis mitä vähemmän on vartalolla verhoa, sen parempi.

  Maailman ekalla naisihmisellä ei ollut ensin niin mitään, mutta käärmeen luikerreltua Paratiisiin oli sentään vegaaninen monokinin alaosa.

  Trikiniä ei kuiteskaan ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   Trikiniä taitaapi täälläpäin näinä päivinä saaha kyllin noilta kaadettavilta metsänomenoilta: https://yle.fi/a/74-20045870

   Mitä taas tekstiilliviestittelyyn tulee, niin kuvailemasi keinot ovat sinänsä kaikki turhia verhoja, sillä ei mittään, ei edes vegaanista monokinin lehdenläpykkää, on paras ja halvin, myös turvallisin ratkaisu.
   =
   Täällä Suntion-Jussi aikoinaan alastonna tien yli saunaan hiipsiessään, kun sattui tiellä naisporukka ohi kulkemaan, peitti käsillä pelkän naamataulunsa ei rilikuttimiaan.

   - Eihän ne, veikkonen, alaosasta tunne, selvitteli sitten kun joku myöhemmin kävi kummastelemaan.

   Poista
  2. Huomaan että näppäilyvirhekäärme on luikerrellut tuonne yläosaan ja tehnyt siitä yöosan.
   Soppiihan se öisinkin, vaikka ilmankin pärjää.

   Suntion-Jussin ongelma oli ihan päinvastainen kuin sillä entisellä kardinaalilla, joka saunareissullaan joutui poikajoukon yllättämäksi.
   Piti se zucchetto siirtää sinne, mihin Eeva laittoi lehdykän.

   Poista
  3. Voksi, sir

   Parapraksishan meiltä itsekultakin monesti tosipaikan tullen ilmoille parahtaa, laskettakoon yöosa sellaiseksi. :)

   Mitä taas noihin selibaattiveljiin: niillä omat ongelmansa. Mikseivät luota edelleen siihen koiruohoniksiin* niin zucchettot pysyisivät oikeissa päissä?

   * https://hikkaj.blogspot.com/2023/06/uskaliaasti.html

   Poista