Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 20. elokuuta 2023

Urheilutunkua

Kaikki pyörimässä ja maksuttomina nähtävillä nyt elokuun aikana Ylellä.

Hervotonta! 
Kun pitäs ulkonakin pistäytyä!

Pahuus on päässyt Paratiisiin. Rinkiä - sisällä! - kiertää Onni Eläkeläinen manaten menetettyä paratiisimaista olotilaansa. Levoton olo, herkkuja odottava.

Ja niitähän työntää töllö solkenaan. Ei pääse Onnimme ajoissa (klo 21) unille hirsiä vetelemään. Ei sitten millään. Milloin kävelee Partanen kymppisakkiin, milloin kaatuu lentävä hollantilainen. Vielä kaksin kappalein! Hassan kiilaa Tsegayta nurin ennen maaliviivaa ja itse kaatuu. Femke Voittamatonta hapottaa vielä lähempänä maaliviivaa ja iskee nenunsa tantereeseen; kapula kiitää maaliin, mutta nainen jää maahan makaamaan juuri kun viiva häämöttäisi.
Tämä jos mikä on sitä Suurta Draamaa, jota Onni on metsästänyt kirjoista kansista teatterin näyttämöiltä. Kovasti ihmettelee, että nuo kulttuuripiirit nyreissään. Eivät tajua mistä oikean livedraaman kokea voi - suorana!

Voi Onni eläkeläisparka, kun ei tajua missä liemessä itse kypsyy ja kärvistelee. 
On, no jo on, urheiluhulluuden ilo ylimmillään.

World Athletics Championships

Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti