Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 8. maaliskuuta 2023

Ministeriviinakset

 "HV
  hj

"Lintilästä lämpimäkseni lätisen. 
Sanoo:
–  Jos on 24 vuotta ollut eduskunnassa, yli kuusi vuotta valtioneuvoston jäsenenä, niin sellainen ura ei ole mahdollista, mikäli alkoholi näyttelisi niin suurta roolia.

Kukkua!

Vrt. Ahtimme Karjalainen. Toiseks jää Mikael. Niin ministeripäivissä kuin viinanjuonnissahhii.

Ei minulla muuta.
Paitsi pakkasta 25C, parakissa paleltaa.

tuus
Lennu "

Missähän päin maailmata Lennu-raukkaparka nykyisin vaikuttaa, ei ainakaan ole etelän rannoilla, holotnasta päätellen?
Vaan oikeassa näyttää Lennu olevan ministerivertailussaan:Ja asian vikapuolesta näyttävät käyvän Lennua viisaammatkin vääntöä.

Kirjavinkeissä
🏂 hiihdot  8 km 581 km /€ = 93 h

2 kommenttia:

 1. Kyllä miehet saa ottaa, muttei naiset. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marin-biletti-taas-hieroi-miesta-ja-rikkoi-lasin-kohukuvat-Seiskassa/1184275

  Tuus Lennu, Åbo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussako se Lennu nykyisin vaikuttaakin! Vaan ootko vain Lennun kaksoisolento? Vaikuttajillahan noita olentoja on; P-Korean Kimilläkin ties kuinka monta.
   Koitapa pysyä poissa noista sannoloista.

   Marinista oiskin ollu kovan luokan kekkoslaiseksi, kun ei kerta lasiin sylje. Vankka vahvistus Kekkosen, Resnehvin ja Rutsehvin metästysseurueeseen. Miinuksena tosin hänellä armoton ryssävopia.

   Poista