Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Personifikaatio

Se MTV:n Uutisten Keke, se Leppänen vannoi jossakin lähetyksessä vetävänsä rusetti kaulassa kaikki loppuelämänsä uutiset meille. Manukinhan oli rusettimiehiä, ja ja no mitä noita nyt olikaan...

Mutta E Ei, nyt on parempi framilla: Anu Kaajan taideteos, johon olen mielistynyt.

S&S
Hyvin tietäen, ettei kovin moni muu. 😜

Kirjoitin siitä juuri Kirjavinkkeihin:

"Olen innoissani, koska itsekin, aina kun aukaisen halkoliiterin oven, haluaisin kysyä niiltä tuhansilta puupäiltä: – Kuka teistä tänään haluaa päästä lämpimään?"

No tuostahan tuon perustelun näkee sille, ettei kovin moni muu läähätä innostuksissaan

Personifikaatiosta.

Pitää olla faktaa eikä höpertelyä, kuulen ääniä siinä missä Timo Soini kuolleessa ja kuopatussa Alfa TV:ssä. Eli elossahan on yhä sama mentaliteetti kuin Pohjanmaan tanzuissa esitetty vaatimus rokkenrollipojille: SON PUUKOSTA jossei ala tango soida!

Vaan Kirjavinkeillä on yksinoikeus tähän Kaajan ja minun tarinaani. 
Aikanaan sitten sieltä.
Kirjavinkeissä

🏂 hiihdot  13 km 385 km/€ = 63 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti