Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 16. kesäkuuta 2022

Piltz

Olipahan ohjaus!

Herraparatkoon ja heranpieksut ja hyväthyssykät päälle! Vielä torstainakin potuttaa!

Meinaan tiistai-iltainen YLEn lähetys Paavo Nurmi -kisoista Turusta.

3 tuntia suoroa lähetystä - yhtä sekasotkua koko paketti. Satsattu kyllä oli katsojapalveluun: 
2 selostajaa, 1 asiantuntija + 2 haastattelijaa sekä 1 studioemäntä - ohjaajasta ei havaintoa, oliko lain?

Mitä näimme? 
😠
Kuvahyppyjä sieltä täältä: yhdestäkään kenttälajista ei saanut tolkkua tahi kokonaiskuvaa niin että kisailua jännitysnäytelmänä olisi voinut seurata. 3-loikassa kaksi suomalaisnaista: Salminen, Mäkelä maailmanvalioita kumpikin. Eipä juuri kuvissa näkynyt, lopputulokset kortilla. Junnila korkeudessa hyppäsi muutamassa kuvaleikkauksessa nopsnopsaan silloin tällöin, kuten Murto seipäässä. Keihäänheittäjiä ripoteltiin mausteeksi mukaan. Helanderin liki ysikymppinen hukattiin samalla tavoin kuin aikoinaan Lillakin MM - jälkiheittona. Ei mummonpoika Ståhlin showta kentällä, saati haastattelua, ei jne. jne. 😠

Juoksuista ei muuta valittamista kuin, ettei kukaan kolmesta miehestä älynnyt seurata Eveliina Määttäsen rutistusta kasilla. 
Muutenkin: eikö Porttila, Leinonen, Ojaniemi edes kenttälajeissa kukin olisi voinut hajaantua eri lajien seuraamiseen, kun nyt kolmin samaa lajia puolitiedottomina tuijottivat.

Keihästuloksetkin piti kisan päätyttyä, lähetyksen loputtua, käydä omatoimisesti noukkimassa homepeizin kautta täältä: https://live.time4results.com/yu/2022/png/

Vaan löytääkö pihtiputtaanmummo tuolta - vieraalla kielellä vielä!👵 Onni 👻 Eläkeläinen ei ainakaan löytäisi; minä sentään vielä sen verran tolkuissani, ÖHÖM! 😇

Eli
Ihanpa tosissaan: Raimo Piltz takaisin! 😃               
                                                                                         ⭐⭐⭐⭐ = ihan pipariksi meni 😞

omat
Kirjavinkeissä

6 kommenttia:

 1. Raimo oli kai taitava ohjaaja urheilulähetyksissä. Ei ole 35 vuoteen tullut katsottua. 1990-luvullakin silloinen spouse katseli Vallun kävelyä ja hurrasi, kun minä nukuin - oli ollut aikainen lähtö aamulla.
  Tuli nolo uutinen lapsuuden ajan paikallislehdestä. Oli tämän kirjoittajan kuva ja väite, että urheilu on mieluisin asia. Pari vuotta myöhemmin viimeistään tarkistin mielipiteeni, ja se lopputulos on pysynyt.
  Silti sanon, että urheilun ystävät ansaitsisivat Raimo Piltzin tason…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   sitä on näemmä lyöty koronanappulat pussiin onnellisesti. :)

   Urheilu on urheilua, musiikki musiikkia jne. = palasia elämän kokonaisuudesta. Puuttuvia jos puuttuvat, täydentäviä jos mukana matkassa.

   Poista
 2. Pitkään olen kiukutellut näiden lähetysten takia. Selostaja on välillä kokonaan ulalla, eikä ohjauksessa ole mitään tasoa.

  VastaaPoista
 3. Tämä Ano on siis Kari R. joka ei osaa avata Googol-tiliään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryytmanni,
   liituveli,
   me elämme yhä liituaikaa - sitä oikeata laatuaikaa!

   Ollapa tämä näyttö liitutaulu, niin ei ongelmia. :)

   Poista
  2. Sanos se, sano Ryytmies.

   Poista