Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

torstai 27. tammikuuta 2022

Lukemisen himo

Perjantaiksi luuli Tämä Lukija tätä päivää aina päiväpostintuloon asti.

Kunnes Toinen kysyi:
- Lähettääkö subi tänään lätkää?
- Torstaisinhan se.
- Eikös nyt oo.
- Ei miun mielestä.
- Tääpä ei ookaan mielipideasia.

Torstaihan se. Paksumpi postipäivä. Hurraa!

Lisbetin pakina tulossa iloitsee Tämä Lukija innoissaan, josko vielä ois eläkeläinen, juustonmättäjä emerita tolopillaan ja jaksanut pännäänsä yhä pyöritellä - viikon kohokohta. Parasta luettavaaa Paavo Lipposen kuin myös TL:n mielestä. 
Viikko Pohjois-Karjalan sivulla se Lissun naamavärkki ilmestyy ja yleensä pahimmoillaan ristikon taakse ruttuuntumaan.

Tuli posti. Ja oli se.

Osuuskaupan lehti tuli myös, se Yhteishyvä - mainokseksi männy koko paksuksi paisunu lehti, surnalismia ei nimeksikään.
 
Urheilulehti tuli jo eilen, nyt tuli lehen Peking-erikoisnumero. - Oiskoon tuosta apua? sottailee Tämä Lukija, jolla on kova hinku osallistua taas yhen kerran Urheilutietäjien Olympiakisaveikkaukseen. Siinä kisassa se vasta veri punnitaan, kun tietää pitää curlingit sun super-G:n voittajat, freestylen slopstylet ja skicrossit, lumilautailun big airin voittaja naisissa ja miehissä.

Viisas raha lisänä pöydällä, lehti jonkalaisen ei Tämä Lukija ois kuuna kullan valakiana uskonu tarttuvansa saati lukevasa nössipoikana eikä vanhempanakaan. Vaan niinpä on sekkii kelekka kiäntyny kuin Puavolla takki.  Paneepa Kauppalehteäkin lukemaan, lukemaan nyt kun sai sen tutustumistarjouksena yhellä eurolla kaheksi kuukautta, ja kun huomenna on SSAB:n osavuosikatsaus tuloillaan, on paikallaan virkistykseksi lukea sieltä asiaa:

+1,04 %4,564 EUR
27.1. 17:40:17
Yhtiö
  • SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja tuotteiden tueksi. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa ja Suomessa. Yhtiö on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Tukholmassa ja toissijaisesti NASDAQ OMX Helsingissä. Kuvaus on koostettu yhtiön vuosikertomuksen, tulostiedotteiden ja verkkosivujen perusteella.

    ToimitusjohtajaMartin Lindqvist
    Hallituksen puheenjohtajaLennart Evrell

  • Uskomaton on sanannälkä joillakuilla, kun roskaruokakin näyttää kelpaavan Tälle Lukijalle.
  • -4°C  10 + 6 km  426km/€ 69 h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti